Autó-motorBudapest VI.

Best-Online Kft

Szélvédő javítás Budapest

Vállalkozásom szélvédő javítással foglalkozik Budapest és vonzáskörzetében. Továbbá a szélvédő javító szerszámok forgalmazásával teljes Európában! Since 1992!

Mottóm: Nem a pénz hozza a sikert, hanem a siker hozza a pénzt!

Kiépítettem a frencishe hálózatot, aminek a lényeg az egység! Az országos lefedettség!

Az ügyfél így az egész országban ugyanazt a minőséget kapja. Jelenleg 24 partner dolgozik a hálózatban, Igy MAGYAR tulajdonban van a www.szelvedojavitas.hu és a www.szelvedocsere.hu domain. Ez azért nagy dolog, mivel akár küldöldi tulajdonban is lehetne, viszont akkor alárendeltek lennénk a külföldi érdekeltségeknek... Tehát Magyar emberek, családok dolgoznak Magyar családoknak! Ez nagyon nagy siker szerintem! További eredmény, hogy Orosz Föderáció, Siria Dubai is a vásárlóink között vannak a kereskedelem terén. Tehát földrajzi elhelyezésünknek köszönhetően Amerikai termékek Magyarországon keresztül mint elosztóként is érvényesűl. Mi minden van egy kőfelverődés mögött?

- Szolgáltatás. www.szelvedojavitras.hu

- Kereskedelem. www.windshieldrepair.eu

Miért lettél vállalkozó?

Az ember a szüleinek akar bizonyítani. Én is édesapámnak akartam bizonyítani aki más szakmát gondolt nekem. Bebizonyítottam később már önmagamnak is, hogy ha van egy jó gondolat, majd mögötte egy termék amit el lehet adni az siker lesz. Ezért lettem vállalkozó, hogy ezt a sikert tovább tudjam adni a gyermekemnek vagy gyermekeimnek. Látván a sikert ne hagyják el asz országot. Mivel itt is lehet sikeres az ember ha amit csinál jól csinálja és amiben igazán profi! Mert amit csinálunk azt maximálisan kell csinálni. Olyan a vállalkozás amikor szolgáltatunk mint az olipikonoknál az a pár perces verseny. Ott kell teljesíteni és 101% ban. Nincs 99% mert akkor nem kell fizetni! Ez az alapelvem. CSak az fizet akinek az amit kapott 100% Mivel nem a pénz értékével leszünk gazdagabbak, hanem a termékkel amit létrehozunk. Ezen esetben a szélvédő javítással. Ez az érték amit én Briák Pál képviselek! Ezért lettem vállalkozó!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kereskedelem: www.windshieldrepair.eu

Weboldalaimról történnek a megrendelések!

A szerszámok azoknak a vállalkozásoknak, akik hasonló szolgáltatásokat végeznek.

Kereskedelem:1 www.szelvedojavitas.hu

Weboldalon találnak meg minket akár városra lebontva! Mivel kitaláltam, hogy a weboldalam potenciálját megosztom a vállalkozókkal aldomainokat értékesítettem. Jelenleg több mint húsz varos.szelvedojavitas.hu aldomain van a hálózatomban. Mindenki több éve bélri az aldomaint, mivel ezzel saját területén dobogós helyen szerepel a google keresőben.

Szolgáltatás:

Amennyiben valakinek Budapest belvárosában az autóján szélvédő problémája van, az autóink egyike kimegy az előre lebeszélt helyszínre, és ott maximum harminc perces találkozó keretében a probléma javítva lesz! Mindenre örök garancia, és bankkártyás fizetési lehetőség társul!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Maximálisan. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a semmiből hoztam létre amink most van. nem volt apuka, nem volt gazdag nagybácsi... Mindent egyedül csináltam és amit annó 27 éve én csináltam azt csinálják Európában több százan most akik az én vállalkozásomtól tanultak...

Hogyan kezdtem? 18 évesen gravíroztam a szélvédőket alkalmazásban, majd megfizettem a tanítási/loyalty/lelépési összeget, és saját vállalkozást kezdtem egyedül!

Mellette a Szent István Egyetem Gazdasági Mérnöki karára jártam levelező tagozaton. Üzleti kommunikációt tanultam.

Jelenleg akitől tanultam és köszönhetem a jelenlegi életemet, vállalkozásomtól vásárolja a szélvédő javító kellékeket. Azért fontos ez az utolsó mondat, mert leléphettem volna ingyen is és kezdhettem volna a vállalkozásomat de nem így tettem ez példa értékű lenne a mai világban másoknak is, mivel a sors meghálálja azt, ha valaki helyesen cselekszik...

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Számlázás www.szamlazz.hu

weboldalak 42 db.

Ipad a számlázáshoz.

Asztali gép a weboldal készítésekhez.

Nyomtató a szállítás label , etiket nyomtatásához.

4G/5G a gyors sebesség eléréséhez! Helyszínen a számlát teljesen a technikára alapozva készítjük. Anno térdkalács számlatömb, most ipad digitális aláírás email...Már várom az érintéses fizetés qar kóddal...