DesignNagykőrös

Berill-Épületkerámia Kft.

Egyedi épületdíszítő kerámia tervezése, gyártása.

Kedves Érdeklődő!

Közel húsz éve foglalkozunk egyedi épületkerámia tervezésével, gyártásával. Speciális német alapanyagból készülő, fagyálló és nagy szilárdságú kerámiatermékeink kül- és beltéren egyaránt otthonának, vállalkozásának dísze lehet. Igyekszünk minden igényt kielégíteni munkáinkkal, melyek lehetnek homlokzatdíszek, oszlopburkolatok, ajtó és ablak körüli díszek, címer, logo, felirat, utcatábla, házszám, stb.

Régi- és új, épülőben lévő és már elkészült épületekre egyaránt felszerelhető utólag is, akár hőszigetelt falakra, bontás nélkül. Felületét tekintve lehet mázas, vagy máz nélküli, fényes vagy matt, modern vagy klasszikus formavilágú.

A homlokzati fotó vagy tervrajz alapján elkészült egyedi tervet számítógépes technikával realisztikus látványtervet készítünk.

Számunkra az a legnagyszerűbb pillanat, mikor a megrendelő örömét és megelégedettségét látjuk az elkészült alkotás után. Reméljük egyszer Önt is megrendelőink között tudhatjuk, addig is természetesen szívesen válaszolunk kérdéseire.

Üdvözlettel,

Kirner Beáta Enikő és Kirner Gábor

Miért lettél vállalkozó?

Cégünk kétszemélyes családi vállalkozás, mely előszőr mint Bt, 2010 óta mint Kft. működünk. Mivel mindkettőnk végzettsége a kerámiához kapcsolódik, így természetes volt összeköltözésünk után, hogy kezdjünk egy művészeti vállakozást. Összeköt bennünket a közös szakmai múlt, az alkotás örőme, olyat létrehozni ami maradandó, ami nem csak egy-egy embernek, hanem akár egy közösségnek is az örömét szolgálja évszázadokon át.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Amennyiben homlokzatdíszítésen gondolkodik, érdemes a kerámiát mint egy ösi anyagot is számításba venni, mert a megfelelő alapanyaggal és technológiával nem csak fagy- és kopásálló, hanem különböző színeiben otthonának kiegészítő ékszere lehet. Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva, igyekszünk stílusban , formában és színekben is a tökéletesre törekedni. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a felszerelésig. Az épületdíszítő kerámiák mellett foglalkozunk még megrendelésre sorozatban gyártott háztartási finomkerámia termékekkel, valamint porcelán, kerámia és üvegárú feliratozással.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Húsz év számos munkája áll mögöttünk, melyben volt részünk nagy magasságokban kerámiadísz felszerelésére, mennyezeti részre kerámia ragasztására, nagyméretű térplasztika elhelyezése úgy, hogy részben körbejárva se lehessen látni a szerelés, rögzítés eszközeit.

Nagyszerű érzés, mikor nem csak az épület dekorációjáról gondoskodunk, hanem akár a homlokzat tagolásának és színeinek kiválasztásában is segítséget nyújthatunk egy komplett, mindennel összhangban álló látványterv megadásával.

A legnagyobb elismerés számunkra az volt, mikor a megrendelő a munka végeztével megjegyezte, hogy amit ő nem tudott elmondani csak a gondolataiban élt, azt valósítottuk meg.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Az érdeklődőknek a további tájékozódás elősegítésére hoztuk létre honlapunkat és facebook oldalunkat, ahol referenciáinkat, szolgáltatásainkat és a megrendelésre vonatkozó információkat találhatnak. Elérhetőek vagyunk asztali , mobil és okoseszközökön, vezetékes telefonon, facebookon, messengeren egyaránt. Mivel egyedi megrendeléseket teljesítünk , így webáruházzal nem rendelkezünk, viszont honlapunkat az elvárásoknak megfelelve folyamatosan frissítjük 2004 óta, hogy legújjabb munkáinkat is bemutathassuk.