DesignBudapest XIX.

Doreeenka

Ékszer, humor, trallala

Ékszereket adok el a nem klasszikus formában, sok humorral, egy jópofa növekvő közösségben.

Ékszereket készítek a klasszikus formában, saját műhelyemben, ahova csak a kiválasztottak léphetnek be, de ők bizony kalapálhatnak éket velem a workshopjainkon!

Nem csak azzal foglalkozom, hogy felcicomázzam a nőket, hogy elkészítsem a fülönlibbenőt, amivel kissebb lesz a toka, hanem hogy építsek egy olyan támogató kedveskedő közösséget, ahova jó betérni olvasgatni, nevetgélni, csacsogni, és közben végre szabadszájú nőnek lenni.

Nálam minden éknek története van, és mindenről van véleményem. Azokat a vásárlókat szeretném magam köré gyűjteni, akik ugyanúgy szeretnek szabadon levegőt venni, és beszélni, beszélni mindenről, alkotni, feldolgozni, épülni, jól lenni.

Ezért is készítek egyedi ékszereket, mosolyt csaló illatos gyűrűket, testképet simító bodychaint, vad duzzogó szétkalapált ezüst gyűrűket, finom titkos üzeneteket tartalmazó medálokat, kutyasétáltatáshoz sörnyitós medálokat, trancsírozott köves karkötőket és mindent, ami szebbé teszi akár csak egy percünket is.

Miért lettél vállalkozó?

Hm.. nehéz kérdés, talán mert munkamániás vagyok, törtető, és nehezen dolgozom csapatban, szeretem ha a kezemben tartok mindent, és kiborulok, ha megbillen az egyensúly. Tele vagyok célokkal, amiket csak úgy érhetek el, ha én fejlődök, tanulok, tapasztalok, megyek előre, és azért mert egyszercsak rájöttem, hogy van egy képességem, hogy zseniálisan írok, és össze tudom hangolni a munkámat ezzel, és így lenni egyedi és szerethető márka.

.... és persze nagyon szeretnék egy medencét a kertbe... :D

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Ékszerekkel, minden mennyiségben, egyedi, posztmodern, vagány keverdve a kifinomult ékkel

Workshopok tartásával a zeró nulla kézügyességűeknek is

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A nulláról kezdtem, semmilyen háttérrel, senki nem volt vállalkozó a környezetemben, jó látni, hogy a nulláról hova jutottam, és hogy mennyi minden van még előttem.

Büszke vagyok arra, amikor ismeretlenek lelkesen köszönnek, vagy amikor visszahallom, hogy valakinek én vagyok a kedvenc ötvöse, amikor az utcán rámmosolyognak és ott villog a kezén az én kezem munkája.

Büszke vagyok a sok nőre, akik például bemerik vállalni az új ékszertípusom a bodychaint, és a csodás műhelyre amit építettünk, és hogy van tér arra, hogy a tudást másnak is átadjam.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Gyakrolatilag a műhely munkán kívül mindent online végzek. A folyamatos kapcsolatomat a csapatom tagjaival, a munkatáblázatokat, teendők listáját, a megrendelőkkel, követőkkel való kommunikációt, a csomagjaink követését, eszköz és anyagok rendelését, számlázást a heti kétszer két óra marketing tanulást... stb, sehogyan másként nem tudnám megoldani, illetve elképzelni.