DesignDebrecen

Ella Design

Webdesign, grafikai tervezés, kiadványszerkesztés

Vállalkozásoknak segítek az online és offline megjelenésük kialakításában, kezdve a logó- és arculattervezéssel, grafikai tervezéssel a weboldal készítésen át a kiadványszerkesztésig. Egyszerűbb online marketing munkákat, valamint közösségi média kezelést és a vállalkozások ügyes-bajos adminisztrációját is vállalom.

Miért lettél vállalkozó?

Nagyon hosszú út vezetett a vállalkozói lét felé. Szerettem volna megvalósítani végre az álmomat és ennek ez a volt a megfelelő módja.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Logó- és arculattervezés, grafikai tervezés, webdesign, weboldal és webshop készítés, kiadványok, könyvek szerkesztése, tördelése, csomagolástervezés, közösségi média kezelés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok arra, hogy a mélyből indulva eljutottam arra a szintre, hogy önálló vállalkozást indíthassak. Rengeteget változtam, tanultam, fejlődtem és ezáltal magas minőséget tudok biztosítani.

Büszke vagyok továbbá, hogy már nem csupán kisvállalkozások, hanem egyre több nagyobb cég számára készíthetek grafikákat, kreatívokat, ezáltal sikerélményekben van részem és az ügyfeleim is elégedettek.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Minden folyamatot úgy alakítottam ki, hogy online, digitális formában megoldható legyen. Nincs szükség személyes találkozásra.