DesignBudapest XVIII.

Evolvens Group Kft.

Egyedi karórák készítése

Az Evolvens Group Kft egy fejlesztő cég, melynek fő tevékenysége karórák tervezése, fejlesztése és gyártása.

Fejlesztő cégként sok különálló projektünk van, melyek sok esetben igen távol állnak egymástól. Ilyenek többek között a kamera stabilizátorok, fitness gépek, audio-vizuális rendszerek, lakásvédelmi termékek, kerékpárok és sok érdekes kisebb termék.

Miért lettél vállalkozó?

Igazság szerint az ötlet onnan jött, hogy akartam vásárolni egy órát, de a probléma az volt, hogy ez az óra nem az én pénztárcámra volt tervezve. Mint egy villám, belém csapott, ha egyébként alkatrészgyártással, kamerastabilizátorokkal foglalkozunk, akkor miért ne lehetne órát is gyártani. Azóta tart ez a szeretet az órakészítés iránt.

Természetesen a kezdetektől rengeteget fejlődtünk, most már többen vagyunk a csapatban, de alapvetően, amikor én elkezdtem ennek az egésznek a fejlesztését, akkor még egy teljesen más irányból közelítettem meg ezt a technológiát, de úgy érzem, hogy ma már rendelkezünk annyi tapasztalattal, hogy nyugodtan állíthatom, hogy órákat tudunk készíteni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Az Evolvens Group Kft. egy olyan fejlesztő cég aki egyedi magyar karórákat készít. Lehetőség van a számlap vagy a hátlap személyessé tételéhez, egy monogrammal vagy aláírással.