DesignSopron

Fotó Hajdú

Műtermi, Esküvő, Cégarculat, Portré, Esemény, Termék fotózás

Ha többre és különlegesebbre vágysz, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőséget. Sopron és környéke egyetlen, 1991 óta fő állású, szakmával rendelkező fotósa vagyok.

Főbb területeim az ESKÜVŐ FOTÓZÁS, STÚDIÓ / MŰTERMI FOTÓZÁS (portrék, arcképek, üzleti, tárgy, termék fotók)

Létrehoztam Sopron és környéke legnagyobb és legjobban felszerelt FOTÓ MŰTERMÉT / STÚDIÓJÁT.

Professzionális felszereléssel, sokféle háttérrel, háttér tartó rendszerrel, "green box"-al, kisebb és nagyobb sokféle fényformálókkal, kiegészítőkkel, 6 nagy teljesítményű stúdió vakuval (Bowens és Walimex).

Várom azokat, akik professzionális képeket szeretnének, akár magazin minőségben, kompromisszumok nélkül, egy valódi fotó műteremben.

Ezeken kívül fontos területek az óvodák, általános iskolák, tablók fotózása, MAGÁN ÉS CÉGES RENDEZVÉNYEK, REKLÁMOK, bor, tárgy és termék, valamint ingatlanok, enteriőr fotózás.

Alapító tagja vagyok a Soproni Fotóművészeti Körnek. Országosan több pályázaton, kiállításon fogadták el és állították ki a képeimet. Eddig négy egyéni kiállításom volt, és több közös kiállításon szerepeltem a Körrel.

Célom, hogy olyan különleges és egyedi fotókat készítsek, amelyeket csak nálam kaphatnak meg, másnál nem.

Tökéletes és kompromisszumoktól, sallangoktól mentes képekre törekszem, akik mind kompozíciójukban, mind hangulatukban, és színükben kifogástalanok, látványviláguk és témájuk miatt érdekesek, jólesik ránéznünk, vagy éppen elgondolkodtatnak.

Ezért fejlesztem folyamatosan a tudásomat és a technikámat. Mindezt teszem sokéves tapasztalattal (1991 óta a szakmában), a lehető legjobb professzionális csúcstechnikával.

A Műtermem / Stúdióm Sopronban a város szívében és egyik legszebb, legfrekventáltabb helyén található. http://fotohajdu.hu/index.php#kapcsolat

Amióta a fotózással foglalkozom, mindvégig azon vagyok, hogy szakmailag kifogástalan, a lehető legjobb minőségben, szemet gyönyörködtető valódi értéket tudjak átadni a fotóim által. Minden ettől való éltérés és hanyag, nem megfelelő "álfotográfusi" tevékenységek felháborítanak és arra ösztönöznek, hogy a munkámmal bizonyítsam a valódi fotográfia igazi értékét.

Nekem a fotózás nem csak egyszerűen a családom megélhetése, nem csak hobbi, nem csak munka, hanem szerelem és életforma.

Ez a munkám, a hivatásom és az életem.

Miért lettél vállalkozó?

Szeretném a kreativitásom minél szabadabb módon használni, mivel a fényképész, fotográfus, egy ilyen szakma. Így tudom legjobban megvalósítani az elképzeléseimet és a legsokoldalúbban kihasználni a tudásomat.

Mindezeken kívül, vállalkozóként nagyon más céggel, emberrel családdal tudok megismerkedni, ezért így tudok a legsokoldalúbban dolgozni.

A vállalkozás a kreatív szabadságot adja az életembe, a munkámba.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

ESKÜVŐFOTÓZÁS

ESEMÉNYFOTÓZÁS

KONFERENCIAFOTÓZÁS

PORTRÉ, ARCKÉP ÉS EMBER ÁBRÁZOLÁS, PÁROS PORTRÉK

MŰTEREM - STÚDIÓ (bérelhető)

ISKOLÁK - TABLÓKÉPEK, EGYÉNI ÉS BARÁTOS KÉPEK FOTÓZÁSA

ELSŐÁLDOZÁS, BÉRMÁLÁS FOTÓZÁS

ÓVODAI GYEREKFOTÓZÁS

GYEREK ÉS CSALÁDI FOTÓZÁS

KISMAMA / POCAK FOTÓZÁS

ÉPÜLET, ENTERIÖR FOTÓZÁS

TÁRGY, TERMÉK, ÉTEL, BOR, ÉS REKLÁM FOTÓZÁS

KERESZTELŐ FOTÓZÁS

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Teljesen a nulláról hoztam létre egy olyan brand-et, amit már 30 év fotográfusi munkával töltött év bizonyít. A vállalkozás is már több, mint 20 éve üzemel és biztos lábakon áll.

Sopron és környéke egyetlen, 1991 óta fő állású, szakmával rendelkező fotósa vagyok.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A fotós munka elengedhetetlen eszközei manapság a digitális online eszközök. Enélkül nem tudna működni a vállalkozás.

Gyors Telekomos gigabites internet nélkül nagyon nehezen tudnám elképzelni a munkámat, hiszen a fotóimat javarészt felhő tárhely elérhetőséggel adom át a megrendelőknek.

A biztonsági mentéseim kizárólag ezzel a Telekomos gyors internettel tudnak gyorsan működni, illetve ezzel a sebességgel könnyedén tudok a felhőben a kész munkám elvesztése nélkül, nagy biztossággal dolgozni.

A Magenta csoportban az összes telekommunikációs szolgáltatásom nagy összhangban tud kiemelkedően működni, ami így nagyon gazdaságos is. (TV, 3 mobiltelefon, vonalas telefon, földi gigabites és mobil internet)