DesignGyöngyös

PixelDesigns

Funkcionális designt tervezek online és offline felületekre.

UI designer vagyok, online és offline felületekre tervezek. 2000 óta foglalkozom weboldalak grafikai tervezésével és létrehozásával, kiadványok szerkesztésével és egyéb grafikai anyagok készítésével. Hazai és nemzetközi ügyfeleknek tervezek online és offline megjelenést, legyen az egy étlap, vagy egy komplett webshop.

Voltam már zsűritag a 2012-es ARC-on, a 2015-ös Kreatív Media Designon Ezüst fokozatot nyertem "Digitális magazin alkalmazás" kategóriában, előadtam a SMART konferencián, illetve a Media Hungaryn is, és a Budapesti Metropolitan Egyetem digitális magazin tervező kurzuson is oktattam.

Miért lettél vállalkozó?

A szabadság és a kötetlenség miatt. Én szabom meg az időmet, azt hogy milyen munkákat vállalok el, és hogy kivel dolgozom együtt.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

UI design tervezés, weboldal készítés, kiadványszerkesztés. Ez a három fő szolgáltatásom, de emelett segítek mindenkinek eligazodni ezeken a területeken.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyok büszke, hogy magamtól értem el mindent. Én mentem mindennek utána, én kerestem meg a lehetőségeket, és ha valahol kidobtak az ajtón, akkor az ablakon mentem vissza.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Minimum 10 éve már csak online és digitális eszközök segítik a munkám. Semmit sem írok kézzel, nincsenek jegyzeteim, mindent számítógépen intézek. Ez manapság már alap szerintem. Nagyon körülményes és idegőrlő lenne, ha ezen szoftverek, szolgáltatások hiányában kellene dolgozni, biztos hogy 4x annyi idő menne el feleslegesen. Az idő pedig pénz.