DesignBudapest XIV.

Trickea Hungary Kft.

Bútor kiegészítő webshop

Mindannyiunknak van IKEA bútor az otthonában, amik nagyon kedvelt darabjai a lakásnak. Ugyanakkor oda vagyunk a designer dolgokért, amik jól kifejezik a személyiségünket - ezeknek viszont elég húzós áraik vannak. Mindemellett szeretünk DIY-ban gondolkodni; szóval miért ne dobjuk fel a bútorainkat kicsit? Webshopunkban az általunk tervezett és gyártott bútor kiegészítőkkel könnyen megalkothatod a stílusodnak és egyéniségednek megfelelő bútoraidat. Ebben szeretnénk segíteni, legyen szó új bútorok egyedivé tételéről vagy meglévők újjá varázsolásáról.

Miért lettél vállalkozó?

A vállalkozást hárman hoztuk létre, barátnőként és újdonsült anyukaként. Mesterképzésen ismertük meg egymást, ahol hamar kiderült, milyen jól tudunk együtt dolgozni. Mindhárman multinál dolgozunk, és szerettünk volna valami sajátot, és kézzel foghatót létrehozni. Így egy közös kávézás alkalmával, amikor épp mindenki építkezett, felújított vagy épp a második gyerekszobát igyekezett berendezni, eldöntöttünk, belevágunk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Alapvetően IKEA bútorokhoz kínáljuk bútor fogantyúinkat, de bármilyen más bútorra is felszerelhetőek. A bútorfogantyúk mellett bútor-és falmatricák vannak kínálatunkban.

A minőség mindennél fontosabb számunkra. A termékeinket meghatározó, karakteres magyar alkotó-és iparművészekkel együtt terveztük meg. Megtaláltuk az egyensúlyt a designer és a mainstream irányzat között, így sokak számára befogadható, mégis különleges termékeket sikerült alkotnunk. Emellett anyaghasználatban is eltérünk a megszokottól: a fa mellett bőrből, porcelánból és betonból is gyártunk termékeket.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Multis állás mellett, összesen mindjárt 5 gyerek anyukájaként a nem létező időnkből jutottunk el oda, ahol most vagyunk. A cégalapítást rengeteg kutatómunka, utánajárás előzte meg, és ez azóta is folyamatosan tart. Rengeteg ötletünk van, aminek megvalósításához nem sajnáljuk az utánajárást.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Webshopot üzemeltetünk, szóval minden online történik nálunk. Azon kívül, hogy a neten keresztül elérhetőek csak a termékeink, mindenkivel itt tartjuk a kapcsolatot: egymással, a könyvelővel, a beszállítóinkkal, művészeinkkel... Internet nélkül tehát nem is léteznénk. :)