EgészségSiófok

Creative ESSENTIA aZ Kft

Élet és természetbarát köd alapú fertőtlenítés

A világ első gyógynövény alapú antibakteriális kezelő rendszerének felhasználásával védjük a zárt terű helységeket épületek, melynek a használata teljesen veszélytelen, gyors és tartós védelmet biztosít.

A technológia a koncentrált, antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több százmillió mikroszkopikus "nano méretű" tisztítórészecskét tartalmaz, amelyek képesek eljutni mindenhová az adott térben. Elpusztítja a baktériumok és spórák 99,9%-át a levegőben és a levegővel érintkező felületeken.

SGS és TÜV (Kermi) vizsgálatok bizonyítják hogy tartósan és hatékonyan véd, mindezt az egészségre, életre ártalmatlan módon.

Miért lettél vállalkozó?

Vállalkozóként mindig is érdekelt az, hogy valós hatékonyságot és tényleges hasznosságot hogyan tudunk adni a közösségeknek és a környezetünknek.

A természetbarát és életbarát megoldások fontos szerepet kapnak a jelenben és fokozottan a jövőben ezért nagy fókuszt kellene kapjon minden vállalkozás mindennapjaiban.

Ezen a gondolaton és szemléleten kiindulva, továbbá az alap profilomat kiegészítve indítottam el a természet és életbarát fertőtlenítést ami segít a jelen helyzetben és a környeztre terhelést nem jelent.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Zárt terek fertőtlenítése köd alapon, teljesen természet és életbarát módon.

A technológia alkalmazása épületekben, valamint külső felületeken: Légkondicionálók belső csatornáinak, érinthető felületeinek fertőtlenítése az egészséges környezet kialakítása és megóvása érdekében annak céljából, hogy a dolgozók, ügyfelek, partnerek, vendégek ne legyenek kitéve a zárt téri körbefertőzés veszélyének.

Mozitermekben, szállodai szobákban, éttermekben, tárgyalókban, kül- és beltéri felületek antibakteriális kezelésére.

Alkalmazása közlekedésben: szellőző és klíma rendszerek, zárt terek, érinthető felületek fertőtlenítése és tartós védelemmel való ellátása az utazóközönség, és a járműveken dolgozók egészségének védelme érdekében. Személyautók, taxik, bérautók, buszok, villamosok, metrók, vasúti kocsik, hajók, repülőgépek, stb.

Vigyázzunk környezetünkre, vigyázzunk egymásra!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A természet olyan kincs, aminek megóvása feltétlen szükséges ehhez kell megoldásokat és szolgatsokat keresni és kialakítani.

Ennek az életbarát szolgáltatásnak a viszsajelzései is megerősítik, hogy van helye és fontos szerepe a szemléletnek és érdemes ilyenen dolgozni. :)

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A mindennapokban laptopot és mobiltelefont használok a munkám során, természetesen netes hozzáféréssel minden esetben. Az órám is kapcsolódik ehhez az ökoszisztémához, ami pl a tárgyalások során segít információ közelben maradni.

A kommunikáció és új potenciális ügyfelek elérése online a mai világban mindennapos, alap követelmény már.