EgészségBudapest II.

Fitminutes

A munkahelyi egészségfejlesztő.

A Fitminutes egy munkahelyi egészség applikáció. Minden felhasználünk személyre szabott munkahelyi edzéseket kap, amivel pár perc alatt felfrissíthetik magukat.

Célunk, hogy a mozgás beépüljön minden vállalat életébe, ezzel növelve a dolgozók munkakedvét, lojalitását és hatékonyságát. A munkahelyi egészségfejlesztés bizonyítottan megtérülő befektetés. A WHO adatai szerint minden egészségfejlesztésre költött dollár 2,5-szeresen térül meg. Mi ezt a számot szeretnénk még feljebb vinni.

Szeretnénk megkönnyíteni a hr-esek munkáját, és egy külső, szakemberek által megtervezett szolgáltatást nyújtani a cégeknek, amit egyszerűen be lehet vezetni a mindennapokba, akár az irodában, akár otthonról dolgoznak.

Csatlakozzatok Ti is a Fitminuteshez, és legyetek ti is egészséges munkahely!

Miért lettél vállalkozó?

Szeretném a saját elképzelésimet megvalósítani, és úttörő lenni az egészségfejlesztés területén. Az eddigi tapasztalataim és tanulmányaim mind azt támasztották alá, hogy még rengeteget kiaknázatlan lehetőség van a munkahelyi well-being területén.

Hivatásom, hogy minél több munkahely legyen egészséges, és minél több ember élhessen aktív, boldog életet.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A Fitminutes Európa szinten is egyedülálló alkalmazás: a felhasználóinknak személyre szabott irodai edzésprogramot adunk, amivel munka közben felfrissülhetnek. Egy gyors segítséget adunk az emberek kezébe, amivel pár perc alatt felfrissülhetnek: megnyitják az alkalmazást, beírják hány percük és mennyi energiájuk van, és kezdhetik is a saját edzésüket.

A mozgás azonnal hat a vérkeringésre és a stressz-szint csökkentésére. Egy hatodik kávé vagy negyedik cigi helyett érdemesebb fontolóra venni, hogy nem lenne-e jobb inkább 2 perc alatt intenzíven átmozgatni magunkat? A hatás ugyanaz, és még jót is teszünk a testünkkel.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Leginkább a boldog visszajelzésekre vagyok büszke. Nagyon nagy öröm, amikor egy egészségnap alkalmával tudok beszélgetni az emberekkel, és őszintén meg tudnak nekem nyílni. Nem csak az alkalmazást szeretném oda adni nekik, hanem ezen keresztül szeretnék a barátuk lenni, akitől lehet tanácsot kérni, és meg lehet osztani a nehézségeket és büszkeségeket, amikkel az egészség felé vezető úton találkoznak.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Az applikáció fejlesztés ezek nélkül biztosan nem lett volna lehetséges :)) A fejlesztés mellett természetesen az app használatához is szükség van rájuk.