EgészségBudapest XVIII.

Fusion Vital

Egészség- és Teljesítményfejlesztés technológiai alapokon

Egy apró, testen viselhető szenzorral dolgozva visszatükrözzük Neked, hogy az életedben megtapasztalt különféle események hogyan hatnak a rád (stressz, mozgás, alvás...stb.). Innovatív módszertanunk a legmodernebb pulzusvariancia alapú kutatásokra épül. Mi sosem pillanatképet, hanem egy folyamatot tükrözünk vissza, ezért minden programunk több napig tart, amelynek eredménye egy személyre szabott, 8-10 oldalas magyar nyelvű riport. A program alatt a készülék viselése mellett egy tevékenységnaplót is vezetsz, hogy a veled történt események könnyen összeköthetőek legyenek a testi reakcióiddal.

Partnerünk a finn Firstbeat Technologies - világelső a pulzusvariancia kutatások terén

Miért lettél vállalkozó?

Küldetésünk hogy megismerjük és használjuk a legújabb technológiákat és megosszuk ezt a tudást, ezzel szerte a világon segítsük az embereket a boldogabb, minőségibb, vitalitással teli hosszú élethez.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Életmód felmérés (Stressz mérés, Alvásminőség mérés)

Gyors Regenerációs Mérés

Egészségfejlesztési előadások, képzések

Vállalati Wellbeing Programok

Egészségtechnológiai Kutatás + Fejlesztés

Sport teljesítmény mérés és tanácsadás

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Több, mint 3000 embernek már személyes méréssel támogattuk az fenntartható életmód kialakítását

Többszáz gyerek, pedagógus és szülő vett már részt az iskolai egészségfejlesztési programunkon

A legnevesebb hazai egyetemi és rendvédelmi kutató intézetekkel dolgozunk együtt

Minden nap értéket tudunk teremteni. Folyamatosan inspirálódva és másokat inspirálva 100%-os a motivációnk! (tényleg, megmértük ez is! :) )

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Azon túl, hogy eleve digitális, egészségtechnológiai cég vagyunk (testszenzorokkal, digitális “kütyükkel” dolgozunk), munkánk során a használt digitális, online eszközök széles elérést adnak, gyors döntéseket, kommunikációt, helytől független munkavégzést tesznek lehetővé. Rendszeresen tartunk konzultációt, tanácsadást online. Felhő alapú háttérrendszereket használunk és működtetünk. Honlapunkat Platformmá alakítjuk, új online termékeket fejlesztünk.