EgészségBudapest XI.

iDentity Clinic Budapest

Modern fogorvosi rendelő fájdalommentes kezelésekkel

Elismert fogászati szakemberek fiatalos és nagy tapasztalattal rendelkező csapata. Saját szakterületünkön meggyőző referenciákat és kiemelkedő szaktudást tudunk felmutatni. Rendelőnk Újbuda szívében, a Móricz Zsigmond körtéren található. A legmodernebb eszközöket és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk minden területen.

Miért lettél vállalkozó?

Már rövidtávon komoly tényezővé kívánunk válni a fogorvosi szolgáltatások hazai piacán. Újonnan induló rendelőnket Budapest egyik kiemelkedő fogászati centrumává szeretnénk alakítani, ahová az ország egész területéről és külföldről is várjuk a pácienseket. Hiszünk abban, hogy szakértelmünk és az általunk alkalmazott modern kezelési eljárások segítségével meg tudjuk változtatni azoknak a véleményét, akiket még rossz élmények fűznek a fogorvosi rendelőkhöz.

Szájhigiéniás képzéseinkkel és tanácsadási szolgáltatásunkkal a megelőzésre szeretnénk fektetni a legnagyobb hangsúlyt a már kialakult problémák megoldása helyett. Azon páciensek esetében, akiknek kezelésre szoruló fogazata vagy foghiánya van, olyan állapot elérése a cél, amely a megfelelő szájhigiéniai szokások kialakításával és a rutinvizsgálatokkal hosszabb távon is könnyen fenntartható.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a szájhigiéniás kezelésekre és a személyre szabott tanácsadásra. Pácienseinknek azt ígérjük, hogyha elsajátítják az általunk oktatott szájápolási ismereteket, töredékére fog csökkenni náluk a fogászati problémák kialakulásának esélye.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk az anyag- és eszközhasználatra is. Kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő, eredeti forrásból származó termékekkel dolgozunk még az egyszer használatos eszközök és anyagok esetében is.

A legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk minden területen. Hiszünk abban, hogy a fejlett orvostechnika és a legújabb kezelési módszerek sokkal tartósabb, biztonságosabb ellátást eredményeznek. A minket választó páciensek ennek köszönhetően minőségi, kényelmes és fájdalommentes szolgáltatásban részesülnek.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A fogorvoslás olyan mértékű fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben, hogy ma már egy fogorvos képtelen valamennyi szakterületen kimagasló tudásra és tapasztalatra szert tenni. Csapatunk egyik erőssége, hogy kollégáink specializálódása mondhatni teljes körű, így minden olyan szakterületen, ami teljes embert kíván, nagy tapasztalattal bíró szakorvossal rendelkezünk.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Az online jelenlét nem csak a rendelőnk által nyújtott szolgáltatások népszerűsítésében elengedhetetlen, hanem annak az edukációs munkának az elvégzéséhez is, amelyre induláskor vállalkoztunk.