EgészségVeresegyház

LekvárMűhely

Kézműves, prémium minőségű lekvárok mentesen

A LekvárMűhely egyedi ízvilágú, 80%-os gyümölcstartalommal készült kézműves lekvárokat kínál, amelyek minden étkezést különlegessé varázsolnak.

A termékek gondosan válogatott hazai gyümölcsökből készülnek, egy kis csavarral. Bourbon vanília? Fahéj? 5 puttonyos Tokaji aszú? Ezek mind megtalálhatóak egy-egy üvegben.

A lekvárok, valamint a szörpök kizárólag természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, aromát, ízfokozót, színezéket.

Miért lettél vállalkozó?

Tősgyökeres budapesti, belvárosi lány voltam. A Parlamenttől pár saroknyira nőttem fel, és ott éltem a húszas éveim elejéig, így aztán gyerekkoromban nem sok gyümölcsfát láttam.

2010-ben Nagymarosra költöztem, ahol a kert tele volt különböző gyümölcsökkel. Adott volt, hogy valamit kellene kezdeni velük, a lekvár főzés pedig a lehető legkézenfekvőbb dolognak tűnt, mivel mindig is szerettem a konyhában tüsténkedni.

Azóta főzök lekvárt, évről évre folyamatosan kísérleteztem a gyümölcsökkel, és így születtek meg a finomságok. NARANCS-VARÁZS, BOR, MÁMOR, KÖRTE, PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET - mindegyik egyedülálló ízkombináció.

A LekvárMűhelyt a második kislányom születését követően 2017-ben indítottam útjára, kezdetben elsődlegesen azért, hogy lekössem a kreatív energiáimat. Az alkotás élményét kerestem, és ezt az örömet szerettem volna átadni a lekvárokkal.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kézműves lekvárokat és szörpöket készítek kizárólag természetes összevetőkből, tartósítószer-, aroma- és ízfokozó mentesen. A lekvárjaim minimum 80%ban gyümölcsöt tartalmaznak.

A LekvárMűhely finomságai minden étkezést különlegessé varázsolnak, azoknak ajánlom, akiknek fontos, hogy minél egészségesebb és ízletesebb élelmiszereket fogyasszanak.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy egyáltalán belevágtam a vállalkozói létbe. Korábban nagy multiknál dolgoztam, viszonylag biztos környezetben, ezt a biztos rendszert adtam fel a sok kérdőjelet rejtő vállalkozói létért. Első pillanattól kezdve nagyon élvezem, és nap, mint nap hálát adok magamnak azért, hogy volt bátorságom lépni.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Online rendszerekkel dolgozom, a mindennapok során, el se tudom képzelni, mi lenne nélkülük.

A megrendeléseim nagy része elektronikus csatornákon keresztül érkezik be (saját honlapom / webáruházam / Facebook / Instagram), a viszonteladói megkeresések nagy része is az online megjelenésemnek köszönhető. Az online felületeket használom a közösségemmel való kapcsolattartásra egyaránt.