EgészségPécs

NaTuri Kft.

Élő étel készítő manufaktúra

A NaTuri egy családi vegyszermentes gazdaság és manufaktúra, ahol prémium minőségű élő (nyers) ételeket készítünk. 2008-ban hallottunk először az akkor Magyarországon még újnak számító táplálkozási formáról. Azóta hosszú utat jártunk be, mire sok tanulással megismertük a csírák, a búzafű, a zöld levek és az élő ételek jellemzőit, és megbizonyosodtunk hasznosságukról. Eddig Csírák néven ismert termékeinket már a családnevünkhöz és küldetésünkhöz közelebb álló NaTuri néven bocsájtjuk útjukra. Továbbra is fontos számunkra a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete – azt valljuk, hogy városi emberként is tehetünk magunkért, egymásért és a világért.

Termékcsoportjaink: Élő kenyerek, kekszek, chipsek,

-élő torták, édességek

-Búzafű, növényi hajtások, fermentált zöldségek, krémek, sajtok

Miért lettél vállalkozó?

Egy komoly betegségből sikerült az élő ételek segítségével meggyógyulnom. Gyógyulásom után egyre többen kértek tőlem tanácsot, és olyan termékeket, amiket fogyasztottam. Így kiváltottam az engedélyeket és elindultunk, mint őstermelő-kistermelő. A folyamatos fejlődés révén, 2019-ben megalapítottuk a NaTuri Kft-t, melyben már kollégákkal segítségével fejlesztjük tovább az élő ételek magyarországi megismertetését. Célom, hogy megmutassam, hogy sem éhezni,sem nélkülözni nem kell ezzel az étkezéssel. És ez nemcsak arról szól, hogy mit eszel, hanem egy egész életforma.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Tisztán növényi alapanyagokból, mindenmentes alapanyagokat és ételeket készítünk és termesztünk:

-Élő kenyerek, kekszek, chipsek,

-Élő torták, édességek,

-Fermentált zöldségek, krémek, sajtok,

-Növényi hajtások

-Friss búzafű

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Egyedülállóan széles termékpalettával rendelkezünk az élő ételek gyártói közül. Saját receptjeink alapján, különleges, mégis kézi technológiákkal készülnek a termékeink.

Nemcsak az ételek elkészítését, hanem egyfajta életszemléletet is meg tudunk mutatni vállalkozásunkkal, melyben fontos az üzleti szellem,jelleg, mégis ha nem lenne bennünk ez a belső tűz, szenvedély, akkor nem tudnánk folyamatosan fejlődni.

Jelmondatunk: TEgyél az egészségedért! Legyen Öröm az étkezés!

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A folyamatos online jelenlét cégünk folyamatos ismertségének egyik alapköve. Először a Fac-en voltunk jelen, üzleti oldallal is, felismerve, a közösségi média egyre növekvő szerepét. Könnyebb, gyorsabb kommunikációt eredményeznek az online eszközök, és így hatékonyságunkat tudjuk növelni.