ÉpítőiparBudapest XII.

Budabau Home Kft.

Lakásfelújítás, családi ház építés, generálkivitelezés.

Tevékenységünk átöleli az építőipari, és belsőépítészeti szakmák teljes körét.

Bármely szakágban felmerülő munkát elvállalunk, elsősorban generál kivitelezés keretében. Ha Önnek csak egy villanyszerelőre, fűtésszerelőre, burkolóra, vagy festőre van szüksége, akkor is bátran hívjon minket.

Csapatunk tagjai építész mérnök, villamos mérnök, gépészmérnök, magasépítő technikus, belsőépítész-design tervező, víz-gáz-fűtés szerelő, villanyszerelő, kőműves, burkoló, asztalos, festő, és segéd kollégákból áll.

Munkatársaink legnagyobb része több éve, évtizede dolgozik velünk, ami állandóságot és megbízhatóságot biztosít megrendelőink számára. Szakmailag magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező kollégáinkat folyamatosan képezzük, az új anyagokkal, segédanyagokkal a lehető leggyorsabban megismertetjük őket.

Komoly garanciákat vállalunk az általunk elvégzett munkákra, amit kizárólag magas minőségű anyagokkal, járulékos anyagokkal végzünk.

Az elmúlt több mint 20 évben számtalan igényes házat építettünk, nagyon sok komoly lakást, irodát, üzletet újítottunk fel. Közel ötszázezer fotót készítettünk megvalósult munkáinkról. A legjobban sikerült fotókból bemutatunk néhányat a teljesség igénye nélkül, weboldalunkon a referenciák, és a fotósorozatok menüpont alatt.

Az árképzésünket próbáljuk a lehető legoptimálisabb szinten tartani, a minőség maximális figyelembevételével.