ÉpítőiparZalaegerszeg

Geri Kivitelező Kft

Ács és tetőfedő munkák

Családi házak, társasházak, közintézmények tetőinek felújításával és építésével foglalkozunk. Fő profilunk a felújítás. Kisebb és nagyobb munkákat is elvállalunk. Rendelkezünk a legmodernebb technikai eszközökkel a munkák kivitelezéséhez: tervező szoftver a tervezéshez és az előkészítéshez, homlokzati állvány, az állványra szerelhető sátor a beázásmentes munkához, új és hatékony akkumulátoros kézi gépekkel dolgozunk. A cégnél szakmunkások dolgoznak, mindenkinek tetőépítő szakmája van a többségnek kettő is pl.: ács-tetőfedő.

Miért lettél vállalkozó?

Mert jobban akartam csinálni a szakmámat mint a többiek. Fejlődni akartam és akarok azóta is. Szeretem a szakmámat és a munkámat. Szeretek jó minőségű maradandó értéket teremteni. A szakmámat rendszeresen népszerűsítem és sok tanulóval is foglalkoztam már.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Új tetőszerkezetek építése, régi tetők felújítása, bádogos munkák, tetőablak beépítés és csere, költségvetések készítése, felelős műszaki vezetés, tetőszerkezetek szabási terveinek készítése, szaktanácsadás

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Egy jó csapat élén könnyű vezetőnek lenni. Nagyon sok munka volt, hogy a mostani csapatommal szép és jó minőségű épületet tudunk készíteni. Megrendelőim ajánlanak ismerőseiknek barátaiknak. Sok visszatérő megrendelőm van akik megbíznak a csapatom munkájában és szakértelmében. Nagyon bonyolult és összetett munkákat is ránk mernek bízni mert tudják, hogy becsülettel elvégezzük azt.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A papír alapú dolgokat idéntől igyekezetem megszüntetni. Nem használok határidő naplót, jegyzetfüzetet és számlatömböt. Ezeket a dolgokat laptop és telefon segítségével oldom meg. Számlázó programot használok. Az ajánlatokat régóta excell sablonok használatával készítem és a terveket is tervező program segítségével rajzolok. Vállalat irányítási rendszert alkalmazok a cég működésének optimalizálására.