ÉpítőiparSopron

Gyurátz Kft.

Igényes ügyfelek gépészeti problémájára kínálunk megoldást!

Azt hiszem szerencsés csillagzat alatt születtem! Többször is kényszerből megérzésemre hallgatva a jó irányt választottam.

- 18 évesen úgy éreztem, hogy nem elég a gázkészülékekhez értenem, mindent akarok tudni a fűtési- és vízrendszerekről is. Munka mellett is tanulni akartam. Nem támogatott a cégem munkaidő kedvezménnyel, így az iskolában töltött időt be kellett dolgoznom. Én lettem az állandó szombati ügyeletes. Fiatalon olyan problémákat kellett egyedül megoldanom, amik meghaladták az akkori tudásomat. De végül megnyertem a csatát, és egyre nagyobb tapasztalattal felvértezve vetettem bele magam a további küzdelembe. 22 évesen már országos versenyen mutathattam meg a tudásomat

- 24 évesen úgy éreztem, hogy meg kell mérettetnem magam elméleti szakemberként is. Elkészült gázszereléseket kellett meóznom. Amire megszoktam volna az új helyet, a „gázprogram” közepén egyedüli műszaki átvevőként találtam magam. Ismét nem volt, aki „a kezemet fogja”. Gyors és határozott döntéseket kellett hoznom az ügyfeleknél teljesen egyedül. Néha gyors és kemény döntéseket kellett hoznom az élet és a vagyonvédelem miatt.

28 évesen a munkaadóm úgy érezte, hogy összeférhetetlen a másodállásom (Gázterveket készítettem.) munkámmal és ezért valamelyikről le kell mondanom. Csak azoknak volt meglepetés, hogy a „nyakkendőt” munkásruhára cserélem, akik nem ismertek. 3 évig napi 12-14 óra fizikai munkával teremtettem polgári létbiztonságot családomnak.

31 évesen úgy döntöttünk feleségemmel, hogy ez nem mehet így tovább, amikor megszületett második gyermekünk felvettem az első alkalmazottat. De mivel mindnyájan tudjuk „a gazda szeme hizlalja a jószágot” szerettem mindent magam ellenőrizni, továbbra sem maradt több szabadidőm, bár tele voltam tervekkel, nem maradt időm és energiám azok megvalósítására, pl. mindenképpen érteni szerettem volna a klímaberendezésekhez is. Az iskola elvégzéséhez szükséges időt különös módon teremtettem meg magamnak.

37 évesen érezve, és élvezve a kispolgári jólétet „begyűjtöttem” egy nyílt darabos lábtörést síelés közben. Első pillanattól világos volt számomra, hogy hosszú hónapokra kiesek a munkából. Nem viselem el a tétlenséget beiratkoztam „hűtős suliba”, de úgy gondoltam, hogy „Ha lúd, akkor legyen kövér!” itt sem elégedtem meg félmegoldással ipari és kereskedelmi hűtőgépszerelő vizsgát tettem 4,5 eredménnyel. És ha már benne voltam a tanulásba Gáz és olaj tüzelőberendezés-minősítő, felülvizsgáló minősítést is megszereztem, ugyanilyen eredménnyel. Annyira élveztem újra a tanulást, hogy majdnem csődbe ment a vállalkozásom.

Keserves, konfliktusokkal teli út volt megfordítani a negatív folyamatokat. Sokszor éreztem, hogy egyedül vagyok, nincs támaszom. Ilyenkor kívántam, hogy: „Bárcsak lenne még belőlem három!

Félrehallhatták a sóhajom, mert nem 3, hanem 3x3 kiváló kollégával ajándékozott meg a sors!

NEM HISZI?

TEGYEN PRÓBÁRA BENNÜNK!

Üdvözlettel: Gyurátz László Tulajdonos-ügyvezető

Miért lettél vállalkozó?

28 évesen a munkaadóm úgy érezte, hogy összeférhetetlen a másodállásom (Gázterveket készítettem.) munkámmal és ezért valamelyikről le kell mondanom. Csak azoknak volt meglepetés, hogy a „nyakkendőt” munkásruhára cserélem, akik nem ismertek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Épületgépészeti (víz-, gáz-, fűtésszerelés, légtechnika) és klímatechnika iparág:

Tervkészítés

Árajánlat készítés

Anyagbeszerzés

Vízvezeték-szerelés / Vízszerelés

Gázszerelés

Központifűtés-szerelés

Légtechnika szerelés

Épületklíma szerelés

Gázkészülékek javítása (garanciális, és azon túli, valamint kiemelt partner státusz)

Munkánk során törekszünk készülékekben, anyagokban, szerelvényekben a megrendelőink igényét, lehetőségeit, valamint a helyszín adottságait maximálisan figyelembe venni, a rendszert ennek megfelelően kialakítani, és azt -a későbbiek során is- jó gazda módjára gondozni, de mivel tudjuk, hogy a “Jó rabbit a hitközség dicséri” igazolással rendelkezünk miszerint tevékenységünk során figyelembe vesszük és alkalmazzuk az ISO 9001 követelményeit.

De, aki dolgozik az sajnos hibázhat ezért minden nemű munkánkra 25 millió Forint összeghatárig felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Tudom „Messziről jött ember azt mond, amit akar” és különben is „A jó rabbit a hitközség dicséri”…..

……..ezért 1-2 példa a „hitközségről”:

A Nyugat Magyarországi Egyetem korszerűtlen más szakemberek szerint beszabályozhatatlan fűtési rendszerét sikerült megzaboláznunk. Ennek bizonyítékaként számos köztiszteletben álló egyetemi dolgozó bízza ránk otthonának épületgépészeti munkáit.

Egy rosszul sikerült kazánválasztás után bentlakók lettünk egy nagyon jó módú Sopron környéki vállalkozónál. Bár a berendezésénél nem tudtunk csodát tenni, de ma már stabilan működik, az ügyfélnél azóta mi végzünk minden klíma- és épületgépészeti szerelést.

2014-ben cégünk lett az év partnere az Égáz-Dégáz Zrt-nél.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Call center,

Digitális időpontfoglaló

Számlázó és CRM rendszer

Hírlevelek

Facebook oldal

Weboldal

Youtube csatorna