ÉpítőiparBudapest VIII.

ProLand kertépítés

Kert-, építés és gondozás

Vállalkozásomat 2019 nyarán alapítottam azzal a céllal, hogy a külföldön megszerzett kertépítői tapasztalatomat itthon kamatoztassam. Szerencsére gyorsan bebizonyosodott, hogy a megrendelőim nyitottak és van igény az alternatív megoldások iránt. A kezdeti nehézségek ellenére sikerült hasonló mentalitással és elszántsággal megáldott kollégákat találni akikkel így már egy szinte komplett csapatot alkotunk.

Főleg kertépítésel foglalkozunk, ahol szerencsés esetben már a tervezési fázisban is részt veszünk amit az utólagos gondozással egészítünk ki, így tudunk komplett szolgáltatást nyújtani. Több bevált alvállalkozóval dolgozunk ennélfogva minden kerttel kapcsolatos feladattal meg tudunk bírkózni megbízóink legnagyobb elégedettségére.

Korábban családi házak kisebb-nagyobb zöldfelületeivel foglalkoztunk, amit közterekkel és ipari létesítményekkel egészítettünk ki.

Ügyfeleink és üzleti partnereink támogató magatartásának köszönhetően érezhető a fejlődés, és egyenletesen haladunk a kitűzött mérföldkövek irányába.