Gyártás / IparEger

Mobilpack Bt

Palackozástechnikai berendezések nagykereskedelme

A MOBILPACK Bt. Közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a csomagolástechnológiai berendezések gyártása és forgalmazása tekintetében.

Megalakulásunkat követően az övező zsugorfóliás berendezések gyártásában értük el sikereinket.

Kelet-Európa szinte összes országába értékesítettünk berendezéseket.Vízió

A megváltozott piaci igényekhez alkalmazkodva fő tevékenységünk a palackozás és csomagolás teljes spektrumát átfogó gépek , berendezések nagykereskedelme.

Kizárólag olyan beszállító partnerekkel dolgozunk, akik meghatározóak az adott iparágon belül , és hibátlan referenciákkal szolgálnak majdani vásárlóink részére.

Minden megkeresésre, minden esetben csak olyan gépet, gépsort ajánlunk ami a vevő számára a legmegfelelőbb, leghatékonyabb felhasználást segíti.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Palackozástechnikai berendezések nagykereskedelme, szakmai tanácsadás, projekt tervezés, projekt menedzselés illetve logisztika.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Szeretem, hogy értéket állítunk elő, szeretem amikor egy elképzelésből valóság lesz és a végén egy kézzelfogható terméket látok. Büszke vagyok mert 1992 óta működik a cég, ugyan azon a néven. Ami ritkán mondható el, legyen szó szinte bármilyen iparágró. Büszke vagyok mert megszámlálhatatlan elégedett és visszatérő ügyfelünk van nem csak Magyarorszégon hanem egész Kelet-Európában akikkel természetesen nagyon jó kapcsolatot ápolunk.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Teljesn mértékben, a legújabb virtuális valóság technológiát használva, sok partnercégünk már saját telephelyéről tud tanácsot adni, szükség esetén " szemlét" is tenni az adott berendezés körül.