Hangszer, zeneBudapest XIII.

Berényi Virág

Előadások létrehozása..

A MINDIGSZÍNHÁZ célja olyan előadások létrehozása, mely témájuknál, világuknál fogva különleges, egyedi hangvitelű, érzékeny és aktuális problémákat illetve jelenségeket alapul vevő történetek megmutatása a minőségi szórakoztatáson túl, az elgondolkodtató, felkavaró és tanulságos emberi helyzetekre fókuszálva.

Küldetésünk – többek között – lehetőséget adni a most alakuló, friss társulatok és fiatal művészek bemutatására és foglalkoztatására. Izgalmas céljaink közé tartozik olyan – különböző társulatoknál játszó és szabadúszó színészek – egy produkción belüli közös munkára, alkotásra való felkérése.

Előadásainkat speciális, különleges helyszíneken való játszásra tervezzük, nemcsak az átlagos, szórakozni vágyó közönség számára, hanem azoknak is, akik intellektuális “csemegére” vágyakoznak és kimerítik a “rétegközönség” kategóriát

Miért lettél vállalkozó?

Színház iránti szeretetem arra ösztönzött.

Szándékom ezen a területen küldetést teljesíteni és építeni a karrieremet.

Első lépésként megalapítottam a Mindigszínház Kft -t.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Az összművészetiséggel kísérletezünk. A csoport tagjai nem csak színészek, hanem zenészek, írók, táncosok, képzőművészek és így tovább. Célunk, hogy ezek a különböző művészeti ágak kommunikáljanak a színpadon.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A Mindigszínház mint márka, mint brand mindenki számára vonzó legyen, bizalmat keltsen és minőséget sugalljon. Mindent meg fogok tenni ennek érdekében.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

pályázatfigyelés (belföld és külföld)

- fesztiválszereplési lehetőségek

- pályázatok elkészítése, benyújtása

- kapcsolattartás

- szervezés, elszámolás