Hangszer, zeneBudapest XI.

Krokavecz Tamás

Koncertek hangtechnikai kivitelezése

Másfél évtizedes munkatapasztalattal a hátam mögött, rengeteg produkcióban vettem részt. Legtöbbet zenekarokkal dolgozom. Jelenleg a Punnany Massif zenekar vezető hangmérnöke vagyok. Amennyiben teljes technikai kivitelezésről van szó, az ország legjobb techinkai cégeivel állok kapcsolatban, akikkel a megrendelő minden igényét ki tudunk elégíteni. Keressen bizalommal!

Miért lettél vállalkozó?

A szakmából adódóan szükség van rá, mivel sok zenekarral és céggel állok munkakapcsolatban, muszáj volt a saját lábamra állni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Koncertekhez szükséges, leginkább hangtechnikai eszközök, amik a világon mindenhol elismert gyártók által készített termékek.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Az utóbbi 10 évben a magyar zenei élet elismert szereplőivel folyamatos munkakapcsolatot építettem ki, ami az elkövetkező évtizedekben megmarad és tovább fejlődik.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A munkához hozzátartozik a rengeteg utazás az országon belül és kívül egyaránt. Az úton a digitális világnak köszönhetően a munkaszervezéstől a számlázásig vagy akár studió munkákig bármit eltudok intézni. Nem utolsósorban a hangtechnika is fejlődött a számítástechnikával együtt, így koncertek közben több Ipadet használunk a színpadon és a keverőállásban is.