Hangszer, zenePécs

Tamás és Társa KFT

Interaktív gyermekkoncertek

Cégünk oktató és előadóművész tevékenységet végez. A cég ügyvezetőjeként a legtöbb tevékenységet magam szervezem, végzem, legyen szó szervezésről, marketingről, adminisztrációról vagy magáról az előadó művészetről. Szabadúszó színészként 20 éve dolgozom, a Pécsi Harmadik Színház színésznője vagyok. A Tamás Éva Játéktára zenekart 2007-ben alakítottam. Fő tevékenységünk előadóművészet színházi és zenei területen. Emellett hangszeres oktatás, zeneovi, zenebölcsi foglalkozások szervezői vagyunk. Lebonyolítunk teljes családi napokat, céges rendezvényeket, gyermeknapokat, falukban, városokban rendezvényeket. Megbízási szerződéssel 5-8 embernek biztosítunk folyamatosan munkát, akik legfőképp zenészek, de vannak kézműveseink, pedagógusaink, nyomdai szakembereink is. Évente több ezer gyermekkel találkozunk és anyagi lehetőségeinkhez mérten törekszünk az online megjelenésre, videoklipek elkészítésére. Honlapunkon (tamasevajatektara.hu) webshopot is működtetünk, ahol cd lemezeink, mesekönyveink, foglalkoztató füzeteink kaphatóak. Büszke vagyok rá, hogy ennyi év után is meg tudunk újulni, hogy szeretettel és odaadással fordulunk közönségünkhöz és bár komoly támogatottságra nem számíthattunk az elmúlt évtizedben, mégis megvalósítottuk álmainkat és szövünk újakat is. Célunk, hogy országos ismertséget szerezzünk minőségi gyermekzenénkkel, hogy a munkánk teljes mértékben biztosítsa a megélhetésünket, hogy a zenekart főállásban tudjuk néhány éven belül foglalkoztatni. 2020 őszére új lemezt és vdeoklipet tervezünk, bár a Covid-19 miatt elmaradt koncertek ezt az évet kissé átváltoztatták, csak óvatosan tudunk befektetni. Fő cél a minőségi muzsika terjesztése a legfiatalabbak körében, a fejlesztés, a családok értékes időtöltésének elősegítése és az esélyegyenlőség megteremtése, a természet védelmének játékos tanítása.

Miért lettél vállalkozó?

Szabadúszó színészként nem nagyon volt más választásom. Autodidakta módon tanultam bele, mostanra már részt veszek online marketing és vállalkozás fejlesztő kurzusokon, hogy épülni tudjunk. Legújabb tervem egy előfizetéses rendszer kiépítése online zeneovi és egyéb fejlesztő gyermekfoglalkozásaink videóiból.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

- Interaktív gyermekkoncertek

- koncertmesék

- zeneovi foglalkozások

- zenebölcsi foglalkozások

- Online gyermekfoglalkozások, oktatóvideók

-családi napok szervezése

- céges rendezvények

- falu- és városnapok gyermekprogramjának összerakása, lebonyolítása

- hangszeres oktatás

- webshop - cd lemezek, gyermek foglalkoztatók árusítása

- táboroztatás

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A cégünk folyamatosan bővíti tevékenységét, bevétele lassan, de biztosan növekszik. Azért vagyok büszke, mert mindezt egyedül építettem fel, a semmiből fektettem be, bővítettem eszközparkot, készítettem videoklipeket, lemezeket, kiadtam mesekönyveket, gyermekfoglalkoztatókat, megteremtettem a saját munkahelyemet és munkát tudok adni másoknak is. Mindezt előadóművész és oktató tevékenységgel, ami a szerelmünk, a missziónk és ami köztudottan nem nagy bevételekkel dolgozik. A cégünk 0-18 éves korig képes ellátni a gyerekeket és családjaikat minőségi programokkal. Olyan egyedi stílusú programjaink vannak, ahol ténylegesen megfogjuk a gyerekek kezét és bevezetjük őket az irodalom, a zene csodálatos világába.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Ezen a területen még sokat kell fejlődnünk, hiszen eszközparkunk inkább hangszerekből, játékokból áll, amit a gyerekek használnak. Szükségünk lenne jó minőségű kamerára, olyan laptopra, mely komoly vágóprogramokat elbír, profi hangfelvevőre, hogy az online előfizetős rendszerünkben a lehető legjobb minőségű oktatóvideókkal jelentkezhessünk.