IT / KommunikációSzeged

BerényiSoft Kft.

Cégünk fő profilja az egyedi szoftverfejlesztés

A BerényiSoft több, mint 15 éve fejleszt egyedi szoftvereket a hazai mikró vállalkozásoktól kezdve egészen a nagyvállalatokig. Mindig és mindenkor olyan szoftvereket fejlesztettünk, amelyek egyediek voltak, soha nem mi voltunk az a cég, aki a 120. webáruházat lefejleszti. Szegedi cégként törekszünk arra, hogy a vonzáskörzetünkben lévő cégeknek, olyan szoftvereket biztosítsunk, amelyek hozzájárulnak üzleti sikereikhez.

Elkötelezettek vagyunk, az új dolgok irányt, szeretünk új technológiákat kipróbálni, soha nem elégszünk meg azzal ami már megvan, mert tudjuk, hogy a fejlesztés nem állhat meg egy adott ponton, mert mindig és mindenkor lehet jobb megoldást találni.

Célunk, hogy hosszú távon Európa egyik meghatározó szoftvercége legyünk.

Miért lettél vállalkozó?

Fejlesztés az életem!

Az első vállalkozásomat 2005-ben 10 000 Ft-ból alapítottam, azért hogy egyedi szoftvereket fejlesszek a hazai kis és középvállalkozásoknak.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Cégünk fő profilja az egyedi szoftverfejlesztés, mely területen már több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Szívesen fejlesztünk kisebb - nagyobb honlapokat, illetve partnereinket tanácsokkal látjuk el, hogy Ők is sikeres vállalkozókká váljanak. A szoftverfejlesztés mellett otthonosan mozgunk az online térben - a cégeknek segítünk összeállítani Facebook, Google kampányaikat, továbbá számtalan hardveres (Synology) megoldással várjuk meglévő és leendő partnereinket.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

BIPPO – BÚTORLAP-SZABÁSZATI OPTIMALIZÁLÓ PROGRAM

A BiPPo egy olyan bútorlap-szabászati optimalizáló program, amely lehetővé teszi a gyors, hiba nélküli, kevert szálirányú optimalizálást és a grafikus, méretarányos szabászati terv megjelenítését.

A BiPPo rendszer bútorlap-szabászattal foglalkozó cégek számára készült. A program használatával a cég számára megoldódnak olyan jellegzetes problémák, mint amikor például a cég legjobb embere a tábla kiszabása előtt hosszú perceket, akár órákat vesződik egy közepes méretű szabászterv elkészítésével. Több alkatrészes feladat elkészítése során az összeállítás közben derülhet ki, hogy az anyag levágása keresztirányba történt, vagy még egy plusz alkatrészt hozzá kell adni a feladathoz.

A program a fent megnevezett problémákra kínál a Magyarországon kapható hasonló szoftvereknél hatékonyabb megoldást.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Szoftveres portfóliónkban számtalan megoldás megtalálható, amelyek segítenek a cégeknek a hatékonyabb munkavégzésben. Biztosítunk automatikus dokumentum indexáló szoftvert, továbbá számtalan mesterséges intelligenciát használó szoftveres megoldással állunk a cégek rendelkezésére. 2020 január 1.-én indítottuk el ügyfeleink körében a papírmentes kihívást (Paperless Challenge) , amelyen belül célul tűztük ki a 0 papír felhasználást és ezáltal a cégek 100%-os digitalizálását.