IT / KommunikációBudapest III.

Biztonság Akadémia

Prémium informatikai szolgáltatások

Csak egy termékünk van: A BIZTONSÁG

Azt tervezzük, fejlesztjük, építjük, vizsgáljuk, dokumentáljuk és oktatjuk.

A biztonság megteremtését informatikai és jogi oldalról is teljeskörűen támogatjuk.

Fő profilunk a katasztrófa-elhárítást, adat-helyreállítást, zsarolóvírus elemzést, IT üzemeltetést és rendszerfejlesztés, etikus hacking, sérülékenység vizsgálatok.

2013 óta foglalkozunk adatbiztonsági megfelelőségek vizsgálatával és bevezetésével, mint az 50/2013 ibtv, majd pedig a GDPR megfelelés.

Behatóan foglalkozunk a technikai megfelelőséggel, a szabályzók elkészítésével, és a felhasználók képzésével is.

Miért lettél vállalkozó?

Saját utamat járva segítsek másoknak úgy, hogy közben annyit keressek, amennyit én akarok. Meglátom a hibákat a rendszerekben, képes vagyok ezekre megoldásokat fejleszteni, implementálni a terveket, és bevezetni, leoktatni a kész megoldást.

Hiszek magamban és a tudásomban, és hiszem, hogy jó emberekkel összedolgozva sok vállalkozótársnak segíthetünk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Már 10. éve, hogy felismertük: < az ADAT az új OLAJ >

Az informatikai rendszerek hazánkban nincsenek olyan állapotban, hogy ezt biztonságosan ki tudják szolgálni. Ezért magas hozzáadott értékű szolgáltatásainkkal, folyamatosan fejlesztett szakértelemmel gyors és hatékony megoldásokat adunk ügyfeleinknek.

Mindig a teljeskörű, és hosszútávú megoldást javasoljuk a hozzánk bizalommal fordulóknak. Ez lehet egy egészen apró probléma is - de mi mindig megvizsgáljuk több aspektusból is, és bemutatjuk a vele járó kockázatokat.

Hiszem, hogy senki nem távozik úgy tőlünk, hogy az összes kezelésre szoruló problémáját nem oldottuk meg, vagy legalább nem tudja, mit kell majd tennie.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Az informatikai biztonságban már minden szegmensben kipróbáltuk magunkat a kormányzati rendszerektől a mikro-vállalkozásokig. Egyaránt komoly sikernek könyvelem el az 1 személyes vállalkozás megmentését, és egy teljes országot érintő kormányzati rendszer szakértői támogatását.

Az ügyfeleink jelentős része folyamatosan visszatérő vevőink lesznek, mert megbíznak a szakértelmünkben.

Legbüszkébb mégis arra vagyok, amikor közvetlen hasznot nem hajtva, anonim módon segítünk az informatikai támadások megelőzésén, megmentve számos céget és alkalmazottait a biztos katasztrófától.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Ha nincs internet, minek az áram - mondjuk a szakmában. Ebből következően mi minden létező platformot használunk a webshop-tól és az online találkozóktól kezdve a felhő menedzsment rendszerekig.

Ebben legfontosabb partnerünk a megbízható internet szolgáltatás, amely nélkül akár el is mehetnénk haza főzni.

Ezért a vállalkozásunkban és otthonunkban is a Telekom szolgáltatását választottuk, amely bekötése óta megbízhatóan támogatja a munkánkat.