IT / KommunikációBudapest VIII.

Laptopszaki.hu

Laptop szerviz és alkatrész webshop

Hello! Mi vagyunk a Laptopszaki, egy segítőkész és gyors laptop szerviz és laptop alkatrész webshop, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal.

2011-ben 3 fős start-upként indultunk egy mindössze 28 négyzetméteres üzletben, mára a 20 fős csapatunkkal évente közel 40.000 laptop tulajdonosnak nyújtunk azonnali segítséget.

A vállalkozásunkkal az a célunk, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülöznöd a legfontosabb munkaeszközöd, a laptopod, ha bármi probléma adódik vele.

2013 óta szakmai blogot írunk a laptop hibákról és azok megoldásairól. Indulásunk óta közel 500 szakmai cikket publikáltunk, 2018. óta pedig évente megjelenő, nyomtatott szakmai magazint adunk ki.

Miért lettél vállalkozó?

Az én történetem a Laptopszaki ötletével fiatalon, mindössze 24 éves koromban kezdődött.

Nagyon szerettem a számítástechnikával és a laptopokkal foglalkozni, de elegem volt abból, hogy szinte az összes számítástechnikai cégnél lekezelőek és mogorvák voltak az ügyfelekkel. Lázadó voltam és tettrekész: úgy éreztem, tennem kell valamit, hogy változtassunk ezen, így 2 vállalkozótársammal megalapítottuk a Laptopszakit.

Alig vártam, hogy megvalósíthassam a saját ötleteim és élénken emlékszem az izgalomra és az örömünkre, amikor valóra vált az álmunk: megnyitottuk az első üzletünket, ami mindössze 28 négyzetméteres volt.

Egy olyan fiatalos, innovatív és segítőkész céget álmodtunk meg az alapításkor, ahol az ügyfelek bármikor bizalommal fordulhatnak hozzánk, mert egy segítőkész csapat nyújt mindig segítséget, és persze ehhez elengedhetetlen, hogy mi magunk is örömmel járjunk be dolgozni nap mint nap.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Egy segítőkész és gyors laptop szerviz és laptop alkatrész és tartozék webshop vagyunk, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal.

Mi vagyunk az a 20 fős csapat, akikhez bármikor bizalommal fordulhatsz, ha probléma adódna a legfontosabb munkaeszközöddel, a laptopoddal.

A webshopunkban közel 14.000 különböző laptop alkatrész, vagy tartozék közül választhatsz, amit 1 munkanap alatt kiszállítunk Neked az ország bármely pontjára.

Tőlünk nem szakzsargont és kioktatást kapsz, hanem működő laptopot és barátságos segítséget.

Rengeteg tudásanyagot (cikkek, posztok) teszünk elérhetővé a követőinknek, 2013 óta szakmai blogot írunk a laptop hibákról és azok megoldásairól, ahol indulásunk óta közel 500 szakmai cikket publikáltunk.

2018 óta évente megjelenő, nyomtatott szakmai magazint adunk ki, amiből már több, mint 10.000 példányt eladtunk.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Rendkívül büszkék vagyunk arra a több ezer pozitív és elismerő visszajelzésre, amit az ügyfeleink írtak a Laptopszakiról az interneten. (Árukereső, Google, Facebook)

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy indulásunk óta olyan ismert cégek szavaztak nekünk bizalmat, mint az Index.hu, a Gyermelyi, a Telekom, az OTP Bank vagy a Pick Szeged Zrt.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Dreamjob.bs állásportál szavazásán 2018-ban bekerültünk a TOP 100 szerethető munkahely közé, így a Laptopszaki is elnyerte a "Szerethető munkahelyek" díjat.

Szintén büszkeség volt számunkra az is, hogy a 2018-ban megjelent első nyomtatott magazinunk elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Marketing Gyémántdíját.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A digitális technológiák nélkülözhetetlenek a cégünk számára.

A webshopunk segítségével az egész országban tudunk gyorsan és hatékonyan alkatrészeket és tartozékokat szállítani a laptopos felhasználók számára.

Az ügyfeleinkkel hírlevélben, a Facebook oldalunkon és a Facebook csoportunkban (Magyar Laptop Közösség) tartjuk folyamatosan a kapcsolatot.

Elsősorban az online marketing segítségével építettük fel a cégünket a nulláról 20 fősre.