IT / KommunikációBudapest XIX.

Nőinetcafe.hu

Online női magazin

A Nőinetcafe.hu két másik magazinnal (Kertvarázs Magazin , Biozoom.hu) közösen alkot egy online lapcsaládot.

Témáink között szerepel a bio életmód, egészség, szépség, főzés, és számtalan hasznos női praktika.

Miért lettél vállalkozó?

Valaha régen, még a saját virágboltomban dolgoztam, és láttam milyen kevesen ismerik a növények gondozását, így született meg a Kertvarázs Magazin ötlete. Ezután létrehoztuk a Nőinetcafe magazint és végül a biozoom.hu oldalunkat is. Persze közte volt sok buktató és kudarc is, de szerencsére lassan már 17 éve tartom fent a vállalkozásomat.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Online magazinként a cikkírás a fő tevékenységünk, míg a másik oldalon a reklámok kiszolgálása és a hirdetések megjelentetése. Épp ezért indítottuk most az inspirációs klubot, ahol kezdő vállalkozók is megtudnak jelenni, PR cikk formájában, kevés pénzből egy havi fél milliós női célközönség előtt! Így szeretnénk segíteni a hazai vállalkozásoknak!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok mindhárom magazinomra, és olvasóimra is, akik kedvesek és folyamatosan követnek minket. A Kertvarázs Magazinnak pl. a facebookon már 116.000 követője van. Szinte mindegyik magazin olyan mintha a saját gyermekem lenne.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A Facebook oldalaink és csoportjaink és a hírlevél a legfőbb kommunikációs eszközünk, de most már instagramon is egyre többen követnek.