IT / KommunikációBudapest XIV.

SalesForm.hu

Online rendelés automatizálás

4x-es bevételnövekedés technikai tudás nélkül, rendelési automatizmussal.

SalesForm egy webes szoftver, amivel automatizálni tudod a rendeléseidet anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni a meglévő honlapodhoz.

Modernizáld a vállalkozásod bankkártyás fizetés bevezetésével, az automata számlázással, a rendelések automatikus teljesítésével, az upsell és az ismétlődő fizetés előnyeivel. Mindezt egy egyszerű és gyors felületen.

Növeld meg az eladásaid számát

Akár 23%-át is elveszted azoknak a embereknek, akik úgy döntöttek vásárolnak tőled. Pusztán azért, mert nem fejezik be a vásárlást valamilyen okból. Ezzel el is bukod az éves bevételed 23%-át. Elképesztően nagy összeg, ha kiszámolod.

Használd a SalesForm bizalom növelő funkcióit, a gyors kitöltést, a rendeléselhagyók automatizált visszaszerzését, és növeld meg a konverzióidat akár 69,19%-al

Hogyan adj el többet a neten?

Miért korlátoznád az embereket abban, hogy több terméket vásároljanak tőled? Tedd őket boldoggá és engedd meg nekik, hogy költsenek.

A SalesForm több opciót is kínál erre. Ilyen a BUMP ajánlat, az Upsell és a Downsell. Szinte mindenki hallott az utolsó kettőről, de te építettél már ilyet? Ha nem, az nem a te hibád! Eddig piszok bonyolult volt, de ennek most véget vetünk!

Szerezz hatalmat a vállalkozásod felett!

Többet nem kell programozóra várnod vagy rakétatudóssá képezned magad, hogy bármit eladj az interneneten. Egyszerűen csak létrehozol a SalesForm felületén egy új terméket, amit azonnal meg tudnak vásárolni tőled automatizáltan.

Az egész folyamat szinte 1 perc. Ráadásul kapsz olyan statisztikát is, amin keresztül pontosan láthatod, hogy melyik ajánatod működik jobban és melyik kevésbé.

Miért lettél vállalkozó?

Mindig is szabadságra vágytam, mindenféle értelemben.

Szabadon akartam rendelkezni az időmmel és szabadon akartam élni, amihez pénzre van szükség. Amíg az ember másnak dolgozik, addig más osztja be az idejét, nem lehet teljesen szabad.

A magam ura akartam lenni, független másoktól.

A szabadság mellett az izgalom és a kalandkeresés játszott fontos szerepet. Korán észrevettem, hogy a monoton munka nem nekem való. Olyat kerestem, ami elég változatot és elég kihívás jelent számomra. Ezt megtaláltam a vállalkozásban.

Minden olyan gyorsan változik, hogy nincs idő megszokni egy adott helyzetet. Pont ez a folyamatos változás hozza magával az izgalmakat is, amit úgy szeretek.

Végül talán a fejlődést említeném. Hiszem, hogy az élet egyik célja a folyamatos fejlődés. Minél régebben vállalkozol, annál inkább megismered önmagad, a szokásaidat és az igazi vágyaidat. A vállalkozás az egyik legélvezetesebb útja az önfejlesztésnek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Magyar vállalkozásoknak segítünk abban, hogy több pénzt tudjanak keresni és kevesebb idejük menjen el erre.

- Bevezetjük a bankkártyás fizetést

- Automatizáljuk a rendeléssel kacsolatos teendőket

- Automatizáljuk a számla kiállítás

- Az ebook átadását, a videó anyagok hozzáférését

- Segítünk online értékesítési rendszert építeni, sales funnelt, upsell és downsell ajánlatot.

- Rajunk keresztül megvalósíthatják az ismétlődő fizetést, amior automatikusan lehet terhelni az ügyfél bankkártyáját.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Van egy mottónk: "Nem érdemeljük meg a pénzed, ha nem tudunk neked több pénzt keresni"

A legbüszkébb arra vagyok, hogy a www.salesform.hu szoftverrel az ügyfleink miliókat keresnek automatizáltan.

Imádom amikor olyan üzeneteket kapok, amiben leírja egy vállalkozó, hogy egy új vállalkozási ötlete 4 hónap alatt 4 millió bevételt hozott

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A digitális eszközök segítenek abban, hogy értékesítési rendszereket építsünk.

Az értékesítési rendszerek olyanok, mint az üzletkötők, csak szoftverekből.

Az online eszközök váltják ki a munkatársak lélekölő munkáit. Az online eszközök biztosítják a csatornát a leendő vevőink felé. Azok biztosítják a színpadot, ahova felállva megtaníthatjuk az ügyfeleinknek, hogyan tudnak. több pénzt keresni.

Az online csatornákról szerezzük a vevőinket.

Az online eszközök segítségével mérjük és optimalizáljuk a folyamatainkat.

Nálunk szinte minden online történik. A vevőink 90%-val nem is találkozunk soha.