IT / KommunikációBudapest XIII.

TrustChain Systems Kft.

Biztonságos online szerződéskötő platform

Mielőtt elkezdtük volna a TrustChain Platform fejlesztését, mi is megtapasztaltuk, hogy a papírmunka sokszor inkább egy szükséges rossz, semmint valami, ami igazán hozzájárul az üzleti sikerekhez. A végtelennek tűnő adminisztráció, a szerződések változásainak nyomon követhetetlensége, az érvényes cégadatok és az aláírások - akár időbeli - egyeztetése nem az üzletszerzést segítik. Ezért alakítjuk át ezeket az offline üzleti tevékenységeket digitális és automatizált folyamatokká, hiszen a joghiteles cégadatok elérhetősége, a szerződések érvényessége és a pontos pénzügyi elszámolás jelenti az üzleti sikerek alapját. A jogi és technológiai kutatási-tervezési feladatokat már 2016-ban megkezdtük, a 12 tehetséges kollégából álló startup vállalkozásunkban 2017 óta dolgozunk budapesti és székesfehérvári irodáinkban.

Miért lettél vállalkozó?

Küldetésünk egy digitálisan fejlett és innovatív vállalkozói társadalom megteremtése, ahol az üzlet nem az adminisztrációról, hanem az értékteremtésről szól. Magabiztosságot és a digitalizálásban rejlő lehetőségeket kínálunk a fejlődni vágyó kis- és középvállalkozásoknak.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Abban segítünk a vállalkozásoknak, hogy a szerződéskezelést, a pénzügyeket és joghiteles elektronikus aláírásokat organikus egészként tudják kezelni. E folyamat során az aktuális cégadatokkal és a kockázatok mérséklésének segítségével pedig egy olyan bizalmi rendszert építünk, amely nem csak a TrustChain, de a Platform minden felhasználója között fennáll.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A koronavírus időszaka alatt több mint 1000 cégnek, magánszemélynek segítettünk a digitális átállásban, hogy a munka és az üzlet a vírus miatt ne álljon meg. Ilyen módon számtalan olyan cég volt, aki a mi segítségünkkel tudott a következő szintre lépni vállalkozásával.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Online kötünk szerződéseket, online fizetünk, számlázunk, menedzseljük a cégünk működését és bíztatunk mindenki mást is arra.