IT / KommunikációBudapest XIII.

USAnotebook.hu

Számítástechnikai termékek kereskedelme.

Kezdetben az USA-ból importált használt készülékek forgalmazásával foglalkoztunk, mára azonban kizárólag új, a magyarországi hivatalos importőröktől származó készülékeket értékesítünk. Kiemelt profilunk a laptop értékesítés, 70 nm bemutató termünkben folyamatosan képzett, szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legideálisabb számítógépet. Mi nem csak egy webáruház vagyunk, hozzánk bátran fordulhat e-mailben, telefonon vagy személyesen is. Cégünk 100% magyar tulajdonban áll és vásárlásával hazai munkahelyek megőrzését támogatja.

Az elmúlt években meghatározó szereplőjévé váltunk a magyar laptop piacnak. Kiemelt viszonteladói státuszt kaptunk a világ legnagyobb gyártói közül: az Acer, ASUS, Dell Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba magyarországi képviseleteitől és valamennyi jelentős hazai disztribúciótól. Jelenleg az ország legjelentősebb szaküzletei között tartják számon cégünket.

2007 februárjában megnyitottuk új bemutatótermünket, ahol 6-8 gyártó 30-60 féle készüléke megtekinthető, kipróbálható.

Miért lettél vállalkozó?

Egy értékteremtő, a piacon kiemelkedő szakmai tudással és segítőkészséggel rendelkező laptop szaküzlet létrehozása volt a cél.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Számítástechnikai termékekkel (leginkább laptopok). Kiemelt viszonteladói státuszt kaptunk a világ legnagyobb gyártói közül: az Acer, ASUS, Dell Fujitsu, HP, Lenovo magyarországi képviseleteitől és valamennyi jelentős hazai disztribúciótól. Jelenleg az ország legjelentősebb szaküzletei között tartják számon cégünket.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. Vásárlóink 97%-a elégedett velünk és ajánlana ismerőseinek, barátainak.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Az új digitális technológiák lehetővé teszik vállalkozásunk számára, hogy egyre hatékonyabbak legyünk és ügyfeleink számára egyre kedvezőbb ajánlatokkal tudjuk előálni.