Karrier / HRSiófok

Creative ESSENTIA aZ Kft

Márkaépítés egyediségre építve!

ESSENTIA:

Jelentése:

A hasonlótól való megkülönböztetés lehetősége a működés lényegi elemeire koncentrálva.

Célja:

Az egyediséget megtalálni és fejleszteni. Ezen folyamat során feltárulnak az általános és esszenciális tulajdonságok, amelyekre fókuszálunk.

Eredménye:

Az egyediségre építve, azt fejlesztve gyorsan és komfortosan érhetjük el az egyéni és üzleti terveinket, céljainkat a stratégiánk szerint.

Esszencialista:

Aki gondolkodásmódjában, kommunikációjában és cselekedeteiben segíti, támogatja és építi az esszencializmus terjedését, segít az egyéneknek a saját és a vállalkozásukban rejlő esszencia azonosításában, fejlesztésében és közreműködik a környezetében minél több esszencialista szemléletű vállalkozás létrejöttében.

Márkaépítés a egyénben vagy cégben, termékben rejlő egyediségre alapozva, amikre fókuszálva eljutattjuk a benne rejlő potenciál csúcsára.

Miért lettél vállalkozó?

Már hosszú éveken át kerestem azt a területet, amiben megvalósíthatom a személyiségem jellemzőit és az érdeklődési körömbe illő dolgok együttesét. A korábbi vállalkozások ahol dolgoztam lehetőséget adtak arra, hogy sokat tanuljak és tapasztaljak azokon a területeken amik, ahhoz kellenek, megismerjem magam, erősségeim, és elindulhassak a saját vállalkozás elindítása felé.

A vállalkozás számomra az egyéni munka egyenes arányos megtérülését biztosítja, a beletett energia és munka, mindenképpen látható eredményeket produkál. :)

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Márkaépítés, mint Fő vonal.

Ezen belül legyen az vállalkozás, aki indulna és épülne.

vagy az a vállalkozás ami fejlődne, új területekre lépne, növekedne.

Esetleg egy termék kiemelése, a piacon való elhelezése.

Vagy ha egy személy karriert építene és ehhez lenne szüksége támpontokra a hogyan? miként? kérdésekkel.

Végül pedig ha valaki Én-márkát, a személyiségét fejlesztené egy specializációval kiegészítve, vagy csak keresi az erősségeit, nekik is szólnak a programok.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Már a kezdetek óta (2013) mióta csinálom a vállalkozásom folyamatosan fel kérnek különböző mentor programokba (Fivosz, BossConnect, Design Terminal, Seed) és olyan karrier programokba (HVG Állásbörze (tanácsadó, előadó) Női karriernap, egyéb Állásbörzék, stb) ahol visszaigazolják a hitelességem és az ott kapott visszajelzések még évek után is megerősítenek a vállalkozóvá válásom és a szemléletem helyességében. :)

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A mindennapokban laptopot és mobiltelefont használok a munkám során, természetesen netes hozzáféréssel minden esetben. Az órám is kapcsolódik ehhez az ökoszisztémához, ami pl a tárgyalások során segít információ közelben maradni.

A kommunikáció és új potenciális ügyfelek elérése online a mai világban mindennapos, alap követelmény már.