Karrier / HRBudapest II.

Lippai Roland coach

Coaching és coaching szemléletű tanácsadás

Segítek az embereknek abban, hogy felismerjék a saját erősségeiket, megtalálják a megoldásaikat az elakadásaikra, problémáikra. Tehát ha megoldanád életvezetési- vagy karrierproblémáidat, ha tisztán szeretnéd látni a céljaid, erősítenéd a motivációd, ha tartós életmódváltást, több éndőt szeretnél, esetleg rendeznéd a kapcsolataidat, akkor a legjobb helyen jársz. Ne feledd, ha te rendben vagy, a szeretteid és céged is rendben vannak. Mit veszíthetsz azzal, ha lépsz egyet fölfelé és törekszel egy jobb életre?

Miért lettél vállalkozó?

Csak a vállalkozói létben találtam meg azt a szintű és minőségű szabadságot és választási lehetőséget, amiben igazán otthon érzem magam. Mindez szól az autonómiáról és az értékrendről is.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Személyre szabott és fókuszált coaching, coaching szemléletű tanácsadás, kérésre mentoring. Énidőtervezés, időmenedzsment, karrierkérdések, munkahelyi problémák, motiváció, work life balance, életmódváltás.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Konkrét és nagy horderejű változásokhoz segítettem hozzá az ügyfeleimet azáltal, hogy bátrabbá, motiváltabbá váltak az életük különböző területein.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A kapcsolattatás, a kommunikáció, adott esetben a gyors reagálás terén nélkülözhetetlenek az online eszközök.