KiskereskedelemBudapest XIII.

Barfshop Kft

Minden, ami a kutyák nyersetetéséhez kell egy helyen!

Hat évvel ezelőtt kiskutya érkezett a családba. Amíg rá vártam, rengeteget kutakodtam, vajon mi lehet a legmegfelelőbb táplálék a részére? Így találtam rá a BARF étrendre, és voltaképp, ez az egy kilós kölyök az egész életemet változtatta meg: az etetéséből nőtte ki magát a Barfshop, mely kezdetben természetes étrendkiegészítőket forgalmazott a nyersetetéshez, majd végül két üzletet nyitottunk Budapesten és országos húsházhozszállításba kezdtünk.

Mi a B.A.R.F.?

Hús, csontos hús, belsőségek és zöldségek megfelelő arányban. Jól emészthető, tartósítószer- és adalékanyagmentes etetési forma, mely a tápok helyett a természetességet állítja a középpontba.

A Barfshop

Nálunk mindent megtalálnak a gazdik, amik az egészséges etetéshez és a BARF étrendhez szükségesek. Kiváló minőségű étrendkiegészítők, szárított, magas hústartalmú jutalomfalatok és rágókák sorakoznak nálunk, hűtőnkben számtalan fajtájú hús várja nem csak az érzékeny pocakú kutyásokat, de a kölyköket, időseket és persze a cicásokat is.

Miért lettél vállalkozó?

Nem készültem vállalkozónak.

Amikor megérkezett a kiskutyánk, és úgy döntöttem táp helyett húsokkal, zöldségekkel etetem majd, akkor fedeztem fel, hogy Magyarországon sokan gondolkodnak hasonlóan mint én, és keresnek alternatívát a számtalan rossz minőségű táp helyett. Nehéz utat választottam: ugyan réspiacot találtam, de meg kellett ismertetnem a kutyásokkal ezt az étrendet.

Ellenállhatatlan vágyat éreztem arra, hogy rádöbbentsem a kutyásokat, hogy a tápszemeken túl egy sokkal egészségesebb, teljesebb élet vár, így végül a hivatástudatom találkozott a kereslettel és megszületett a Barfshop.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Természetes, kiemelkedően magas hústartalmú jutalomfalatokat, étrendkiegészítőket, fagyasztott húsokat, natúr kozmetikumokat , húsroládokat árulunk kutyáknak és macskáknak.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A Barfshopot közel 6 éve kezdtük el. A kezdetekkor az összes termékünk elfért a gardróbszekrényünk pár polcán, mára ez már két üzletté, egy 100 m2-es raktárrá nőtte ki magát és megállíthatatlanok vagyunk.

Büszke vagyok nem csak a növekedésünkre, de arra is, hogy mindezt etikusan értük el. Büszke vagyok a velünk dolgozó csapattagokra, akik mindannyian szívüket-lelküket beleteszik a munkájukba. És persze büszke vagyok arra, hogy bár a vállalkozásomat úgy kezdtem el, hogy máshol alkalmazott voltam, mára már nem csak az én családom megélhetését biztosítja, és édesanya lettem ez alatt az idő alatt, de sok más családnak is megélhetést biztosít.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Vállalkozásunk nagyban épít a digitalizációra.

Online marketing felületeink kiemelkedő szerepet játszanak az értékesítésben, de a számlázástól kezdve a könyvelésen keresztül, a logisztikáig, meetingekig, raktárkezelésig mindenhol megjelenik.