KiskereskedelemNagyatád

Bionwell Magyarország Kft.

Egészséges életmóddal kapcsolatos termékek forgalmazása

A Bionwell Magyarország Kft. tevékenységének kezdetei - az előd cégeket is figyelembe véve - 1990-ig nyúlnak vissza, 30 éve működő magyar vállalkozás vagyunk..

Ekkor kezdtük meg szórakoztató-elektronikai és antennatechnikai területen nagykereskedelmi tevékenységünket. Cégünk jelenleg széles gyártói spektrumban kínál KTV hálózatépítési eszközöket, melyeket részben saját távol-keleti és európai, részben hazai közvetlen márkaképviseleti forrásokból szerzünk be. 2007. óta tevékenységi körünk egészséges életmóddal kapcsolatos termékek platformjával bővült. Célunk, hogy egészségtudatosan gondolkodó vásárlóink az általunk forgalmazott kiváló minőségű és kedvező árú termékek segítségével javítsanak életminőségükön. Értékesítési stratégiánk arra épül, hogy minél több terméket forgassunk meg, így mindenki jól jár. A vásárló, mert a lehető legjobb áron kapja meg a terméket. Mi is, mert mind több és több terméket tudunk értékesíteni, valamint gyártóinkkal szemben is nő az alkupozíciónk. A legkedvezőbb árak szinten tartása végett webáruházunkból értékesítünk. Masszázsfotelek széles választékát találja meg kínálatunkban, de forgalmazunk kiváló minőségű vibrációs trénereket, infraszaunákat és gerincnyújtó padokat is. Cégünk székhelye Nagyatádon található, ahol várjuk kedves érdeklődőinket termékeink kipróbálására. Ha Budapestről, vagy a keleti országrészből érkezik hozzánk, egy klassz balatoni túrával összekötve, ha a nyugati országrészből, akkor a Zselic érintésével kiváló program lehet termékeink kipróbálása bemutatótermünkben. Nagyatád gyönyörű, parkos kisváros, helyben és a közelben is gyógyfürdők, kirándulóhelyek, erdők, nagyszerű tradicionális éttermek, és a Zselic szele várja Önöket. Ha viszont nem tud személyesen eljönni hozzánk, a kiválasztott termékünket - akár több db-ot is- mindennemű kockázat nélkül házhoz szállítjuk, és a végső döntést kipróbálás után tudja meghozni. Ez tehát elállás esetén sem jelent semmilyen anyagi terhet.

www.bionwell.hu - Gerince nyugalomra lel!

Miért lettél vállalkozó?

1990-re nyúlik vissza a történet. Egy kiskereskedelmi vállalkozásnál dolgoztam, és akkori viszonylatban bőven átlag felett kerestem. Viszont úgy éreztem, hogy ezért rengeteget dolgozom, és egyedül még többre lennék képes! Sportmúltamnak (többszörös ifjúsági országos bajnok voltam atlétikában, 800, 1500 és 3000 m síkfutásban) köszönhetően megtanultam, hogy a befektetett munka megtérül, és csak az! Így aztán belevágtam, leköltöztem a fővárosból Nagyatádra, ahol felnőttem, megalapítottam a saját cégem, a többi pedig már történelem.

Hogy mi motivál a mindennapokban? Egyre jobbnak és jobbnak lenni az élet minden területén - a Jóisten segítségével. A munkában, a családi életben és a társadalmi szerepvállalások terén is. Saját alapítványom van, ahol rászoruló családokat segítünk. Egyik fiam már a cégnél dolgozik, tervezzük, hogy másik fiam is beszáll, ők vihetik tovább a jövőben.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Masszázsfoteleink használatát gyakorlatilag bárkinek javasoljuk, hiszen mindenki életében van stressz, az ülő- és állómunka káros hatásai ellen is kiváló a használatuk. Felfrissítenek, megszabadítanak a stressztől, kilazítják a befeszült és között izmokat. A piacon a legjobb, fix masszázsfotel-árakkal dolgozunk, teljes körű garanciaellátással, saját futárszolgálattal, ingyenes házhozszállítással és beüzemeléssel, szaktanácsadással.

Infraszaunáink a legmodernebb karbonszálas fűtőrendszerrel készülnek, melynek teljesítménye akár 20x-a is lehet a hagyományos sugárzóéknak. Így a legjobbat kínáljuk ügyfeleinknek. Az infravörös sugarak jótékony hatásaival felüdítik a testet és a lelket egyaránt.

Gerincnyújtó padjaink a hátproblémákkal küzdőknek jelenthetnek "megváltást".

Vibrációs trénereink használatával az otthon kényelmében tudunk sportolni, és egy hatékony testedzést elvégezni.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A cégépítés küzdelmes évei alatt csiszolódott ki, mik lesznek a fő termékköreink. A magyarországi piaci helyzet változásával a kilencvenes évek közepén híradástechnikai vonalon egyre nehezebbé vált a közvetítő kereskedelmi tevékenység. Ezzel párhuzamosan a műholdvevő berendezések piaca is a telítődés jeleit mutatta. Ebben a szituációban sürgetővé vált új területek felfedezése. A kábeltelevíziós ágazatban fokozatosan vetettük meg lábunkat. Az újszerűnek számító rugalmas házhoz szállítás és a kedvező kondíciók egyre több partnerünk számára kínáltak vonzó alternatívát versenytársaink mellett. 2007. óta tevékenységi körünk egészséges életmóddal kapcsolatos termékek platformjával bővült. Büszkék vagyunk arra, hogy 30 éve kisvállalkozásként ott vagyunk a piacon! Munkatársaink mindig időben kapnak fizetést, családias rendszerben dolgozunk, jó hangulatban. Ügyfeleink dicsérik kedves kiszolgálásunk, gyors kiszállításunk, informatív weboldalunk, kiszállító kollégáink jó modorát és szakértelmét.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Webáruházunkból értékesítünk, jelenleg bemutatótermünk export-import raktárunkban üzemel. Sales-es, marketinges kollégák online tartják a kapcsolatot. Weboldalunkon már a Messengeren is tudnak tőlünk kérdezni, Facebook oldalunk is informatív, 2-3 naponta értékes tartalommal van feltöltve. A digitális eszközöket cégünk marketingesei (egy külsős és egy belsős) építették be cégünk életébe az elmúlt évek során. Mivel csak webáruházunkból értékesítünk, így számunkra különösen fontos, hogy az online térben profin jelenjünk meg és lehetőleg minél több ember számára elérhetőek legyünk.