KiskereskedelemKiskőrös

Coffer

Pörkölt szemes és kapszulás kávé

A Coffer megszületése előtt több évnyi kávés és üzleti tapasztalatra tettünk szert. 2018-ban Kiskőrösön kezdtünk el tevékenykedni, kávézót üzemeltetni. A következő lépés pedig egy saját pörkölő üzem kialakítása. Az alap koncepció, hogy a kávépörkölést minél magasabb szinten sajátítsuk el, és hosszútávon minél több olyan farmról származó alapanyaghoz jussunk majd, amit nők vezetnek. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen szempont, de fontosnak tartjuk, hogy erősítsük a női vonalat. A legfontosabb számunkra, hogy olyan kiváló minőségű nyerskávékkal dolgozzunk, amelyeket mi is szívesen fogyasztunk, amelyek izgalmas ízeket mutatnak. A Coffer a közepes pörkölési stílust képviseli, amely a klasszikus csokoládés ízeket emeli ki. A pörkölés számunkra művészet és kísérletezés, egy élethosszig tartó tanulási és fejlődési lehetőség.

Miért lettél vállalkozó?

Timi: Szüleim mindigis vállalkozók voltak, így mikor 14 éves koromban elkezdtem testvéremmel dolgozni egyértelművé vált, hogy én is ezen a vonalon fogok maradni. A kávé szeretete sok éve megvolt az életemben, de elérkezett az a pillanat, amikor arra lettem figyelmes, hogy már nem csak azért iszom, mert szeretem az ízét. Elkezdődött egy élethosszig tartó tanulás a kávécserjéről, a pörkölésről, az elkészítéséről, és az ízekről, amiket a csészémben fedezek fel. Az motivál nap, mint nap, hogy megmutassam az érzést az embereknek, amit én éltem át és, hogy hogyan tudnak tudatosan kávét fogyasztani.

Edina: A vállalkozói lét számomra egy olyan életformát jelent, ahol könnyen megélhetem a kreativitásomat. Azért lettem vállalkozó mert így lehetőségem van alkotni, közösségeket létrehozni és nem mellesleg munkahelyeket teremteni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Nagyon fontos számunkra, hogy jó minőségű alapanyagokkal dolgozzunk. Nyerskávéinkról nem csak azt tudjuk, hogy melyik országból származik, hanem, hogy melyik farmról és ki termesztette. Pörkölés közben diagramon követjük az aktuális állapotukat , ezáltal az adott éghajlatra jellemző alap ízeket igyekszünk kiemelni.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszkék vagyunk arra, hogy a Coffer - Take it Away elviteles kávézónk által megmutattuk a kiskőrösieknek, környékbelieknek és az átutzóknak milyen a Coffer kávé és életérzés. Magyarországon egyedülálló módon nőkként vagyunk jelen a kávépörkölő piacon. A kávé a hivatásunk, amivel büszkén foglalkozunk minden nap.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Facebook és Instagram oldalunk a kezdetek óta van, itt osztjuk meg aktuális híreinket, termékeinket, nyereményjátékokat és blog részeinket is. #Kávézzotthon blog sorozatunknak köszönhetően egyre többen követnek minket és az oldalunkat. Weboldalt is üzemeltetünk már, ahol részletesen bemutatjuk magunkat és termékeinket is. Tudsz rendelni webshopunkból és bárhol is vagy Magyarország területén eljuttatjuk Neked Coffer kávédat.