KiskereskedelemTörökszentmiklós

Erdei Papírker Kft.

Papír és írószer kereskedelem

Cégünk papír és írószer értékesítéssel foglalkozik, cégek és magánszemélyek számára. Továbbá árusítunk kisebb-nagyobb bőrdíszműves termékeket és porcelánbögréket, csészéket, és könyveket.

Tavaly szeptemberben vettük át a bolt üzemeltetését, igyekszünk az eddigi több, mint 20 éves múltra visszatekintő - sokáig az egyetlen, és ma is a legismertebb a városon belül-papír-írószer üzlet hagyományait folytatni.

Miért lettél vállalkozó?

Röviden: családi hagyomány. Ebben nőttem fel, szüleim már a nyolcvanas években a magán szektorban dolgoztak. Sajnos a családi vállalkozást az eredeti formájában nem tudtam továbbvinni, ezért a férjemmel kezdtünk bele teljesen másba, de továbbra is kereskedelemmel foglalkozva.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Papír és írószer, kreatív és hobbi termékek, üdvözlőkártyák, cégellátás, bőrdíszműves termékek, könyvek, díszes porcelán, kerámia és üveg ajándéktárgyak.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra, hogy bele mertem vágni egy olyan, számomra teljesen új termékkör értékesítésébe, amiről szinte semmit nem tudtam, de köszönhetően a tapasztalataimnak, gyorsan alkalmazkodtam a helyzethez és megtartottam a régi vevőkört. Kisebb-nagyobb változtatásokkal, bővülő árúkészlettel pedig újabb partnereket is vevői közt tudhatok.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Ezek az eszközök adják a vállalkozás gerincét! Meggyorsítják a kapcsolattartást és leegyszerűsítik az adminisztrációt.