KiskereskedelemBudapest XXIII.

Hentes Kálmán

Kézműves húskészítmények, hús bolt

Kézműves húskészítmények, füstölt kolbász, füstölt szalámi, egyedi ízvilággal, sertés, marha és vad húsokból, grill kolbászok több féle ízben, sült tálak egyedi kérésre, töltött húsok rendelésre,

Házilag készül füstölt sonka, tarja és egyéb termékek.

Miért lettél vállalkozó?

Adott egy lehetőség, álmom volt egy saját kis kézműves műhely ahol magam készíthetek finomságokat, hiszen én is csak minőségi ételeket eszem a másik a függetlenség az időmet én osztom be, az elismerések a vevőimtől visznek előre mert az út nehéz mint vállalkozó.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kézműves húskészítmények : füstölt kolbász, füstölt szalámi, grill kolbászok magyaros, bajor, sajtos, chilis, argentín, füstölt sonka, tarja, sült tálak készítése rendelésre, kolbászmasszával töltött húsok, pácolt húsok grill szezonra, vad húsokból kolbász, szalámi, egyéb igények.

Tatárbifsztek készen, egyéb igények. Mellette húsbolt is vagyok mindig friss árukészlettel.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Álmom volt ez a vállalkozás és kis pénzből megvalósítottam, bár mindig fejlesztek a kereteimnek megfelelően, a vevőim elégedettek, sokan visszajárnak hozzám, eldugott helyen vagyok de megtalálnak a vevőim. Rendelésre házhoz viszem. Az elismerések visznek előre. Bár vállalkozóként nagyon nehéz boldogulni de nem adom fel!!

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Kamera rendszer van kiépítve ami a telefonommal kommunikál így mindig látom a mozgást az üzemben. Laptopon vezetem a cégem dolgait, teszem fel az aktuális akciókat, nyereményeket.

Telefonomon mindig elérhető vagyok rendeléseket ezen veszem fel.