KiskereskedelemBudapest III.

Kedvencek Konyhája

Házi jellegű hobbiállateledel gyártó kisüzem.

Cégünket azzal a céllal indítottuk, hogy olyan terméket készítsünk elsősorban kutyák számára, ami egészségesebb és hosszabb életet biztosíthat nekik. Eledeleink receptúráját úgy állítjuk össze, hogy termékeink a kutyák számára legkönnyebben feldolgozható és legmagasabb természetes tápanyag forrás legyen. Az elkészítés során hőkezeljük a nyers alapanyagokat, majd ételtasakokban porciózva fagyasztjuk.

A kész termék nem tartalmaz tartosítószert és térfogatnövelő adalékokat, ráadásul amellett, hogy egészséges a kutyáknak, a gazdik számára is kényelmes megoldás. Eledeleinket többféle méretben lehet megvásárolni, így könnyedén megtalálja mindenki a saját kutyájának megfelelő kiszerelést. A termékeket nyomóformában fagyasztjuk, így az egyenlő részekre törhető termék az egyedi igényeknek megfelelő adagolást tesz lehetővé. Bár termékeinket viszonteladói hálozaton keresztül is szeretnénk értékesíteni, a kutyatartók számára legkényelmesebb szolgáltatásunk a rendszeres házhozszállítás.

Sajnos a tapasztalataink alapján az ipari jellegű termelés profitorientált működése érdekében, a nagy állateledel gyártók, kihasználva a jogszabályi környezet adta lehetőségeket, a legalacsonyabb minőségű olcsó alapanyagokkal dolgoznak. A rengeteg adalék anyag és rossz minőségű alapanyag komoly allergiás tüneteket okoz egyes kutyáknál. A Kedvencek Konyhája kényelmes és egészséges alternatívát nyújt a városi kutyatartók számára annak érdekében, hogy a lehető legtöbb értékes időt tölthessék együtt.

Miért lettél vállalkozó?

Nálam ez családi tradiciónak mondható a generációmban, mert két bátyám is vállalkozói vizeken evez. Mindig is úgy gondoltam, hogy a teljes élethez olyan munkát kell végezzek amiben maradéktalanul kiélhetem krativitásomat, ezért a legcélravezetőbbnek a saját vállalkozás indítását tartottam.

Óriási motiváció vállakozóként az, hogy az elvégzett munka eredménye csak rajtam múlik és a határát csak a saját képességeim és motiváltságom szabja meg.

Két társam is hasonló hitvallás szerint vágott bele velem az önnáló munkába, mind a hárman hisszük, hogy maradandót alkothatunk abban, amibe belefogunk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kisüzemi állateledel gyártóként elsődleges célunk minél több kutyatartóhoz eljutni. A különféle ételallergia rendkívűl elterjedt a kutyák körében. Mi olyan terméket gyártunk ami nem tartalmaz adalékanyagokat, így mindenki olyan eledelt tud választani kutyájának ami az adott ebnek a legjobb.

Mióta elindítottuk válllakozásunkat azon fáradozunk, hogy a kutyák számára egészséges táplálást a lehető legegyszerűbbé tegyük a városi gazdik számára, ezért házhozszállításunk is rugalmasan üzemel.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mert olyan terméket állítunk elő amit Magyarországon előttünk senki nem hozott kereskedelmi forgalomba. Kényelmes szolgáltatást nyújtunk a gazdiknak amellett, hogy kutyájuk egészséges táplálékot kap. A vevőinkkel szoros kapcsolatot ápolunk és biztatnak minket. ami nagyon motiváló

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Az egész rendszer a webes értékesítésre lett felépítve, el sem tudnánk képzelni a online megjelenés és ügyintézés nélkül a működésünket.