KiskereskedelemDunakeszi

Manóvirág Kereskedelmi Kft.

Virágüzlet, lakberendezés

A Romantika Virágboltot 2014-ben nyitottuk, sikerünk folyamatosan felfelé ível, mára a kis bolt dunakesziek körében igen közkedveltté vált. Mind virágkötészetben, mind pedig minőségben magas színvonalat tartjuk szem előtt.

Tavaly decemberében indultunk egy új üzlettel Vác főterén, ami a Moha Stúdió nevet kapta. Második "gyermekünk" nem kimondottan a virágüzlet kategóriába sorolható. Itt a virágzó és cserepes dísznövények mellett lakás dekorációk és egyéb kiegészítők is helyet kaptak. Célközönségünk az igényes trendérzékeny vásárlók köre.

Miért lettél vállalkozó?

Alkalmazottként sosem találtam a helyem, sűrűn váltogattam a munkahelyeket. Főnökeim nem minden esetben díjazták újszerű elképzeléseimet. Szeretem saját magam beosztani az időmet és most végre azzal foglalkozom, ami leginkább boldoggá tesz.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Fő profilunk az elővirág csokrok, virágzó és zöld dísznövények értékesítése. Ezen kívül foglalkozunk céges rendezvények, esküvők dekorálásával. Továbbá megnőtt az igény a virág házhoz szállításra is.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Vevőink szeretnek betérni üzleteinkbe, sok elégedett visszatérő vásárlónk van. Büszke vagyok munkatársaimra, akiknek sokat köszönhetek.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A vállalkozásban nagy segítségünkre van az internet- és mobiltelefon használata.