KiskereskedelemBudapest XVII.

Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Kézműves húsipari vállakozás

Miben vagyunk mások, mint a többiek?

Ebben az egyre nagyobb mértékben rohanó világban, kínálunk egy kis megállót.

Hűen nagyapáink hagyományával, jól bevált eljárással készítjük el kézműves termékeinket. Válogatott alapanyagokból, szívvel és egy csipetnyi titokkal fűszerezve.

Hiszünk benne, hogy vásárlóink számára is fontos értéket képvisel, hogy ízletes termékeinket kézi eljárással, keményfán füstölve készítjük.

Garantálni tudjuk, hogy nálunk mindig széles kínálatból választva tud, magas minőségű és mennyei élelmiszert beszerezni.

Termékeink tartósítószer és mesterséges adalékanyagmentesek, figyelve arra, hogy a laktóz és gluténérzékenyek is fogyaszthassák.

Látogass el hozzánk személyesen vagy rendelj házhoz! :-)

A felsorolt helyszíneken ingyenes házhozszállítást biztosítunk 10 ezer Ft feletti rendelés esetén: Budapest XVII. kerület, Maglód, Ecser, Gyömrő.

Szeretettel várunk! :-)

Miért lettél vállalkozó?

Gyerekkori álmom volt ez a vállakozás, amikor pedig összeállt a csillagzat, belevágtam! :-)

Mára elmondható, hogy igazi családi vállakozás vagyunk,amely nagy büszkeséggel tölt el. A szeretet feleségem és gyermekeim is itt képzelik el a jövőjüket, mindenki beleteszi a saját tudását, készségeit. A vásárlói visszajelzések pedig még inkább megerősítenek abban, hogy jó úton járok, a munkám a szenvedélyem!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A fő profilunkba az általunk készített füstölt hús termékek és a vákumcsomagolt (sous vide és pácolt) élelmiszerek értékesítése tartozik. Mindemellett az üzletben elérhető friss hús is (sertés, marha, baromfi, kacsa, pulyka). Igyekszünk a hasonló értékrenddel rendelkező kisvállalkozásokat is támogatni, éppen ezért összegyűjtöttünk olyan kiegészítő termékeket, amelyek abszolút passzolnak a kínálatunkhoz és színesítik azt. A vásárlók nagyon nyitottak az újdonságokra és az egyedi termékekre.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszkeséggel tölt el, hogy az eltelt három év alatt, folyamatosan növekedni tudtunk, egy elégedett és lojális ügyfélkört építettünk ki, akik mind szóban mind pedig online kifejezik elégedettségüket. A nálunk munkát vállalók, abszolút képviselik a szellemiségünket, alkamazzák egyedi receptúráinkat. Mi pedig nagyon megbecsüljük őket, a versenyképes javadalmazás mellett, mindig nagyon törödünk velük.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A social média felületek nagyfokú támogatást és elérést biztosítanak számunkra az első perctől kezdve. Ez az egyik legfőbb kommunikációs platformunk, amelyet szeretnénk a közeljövőben tovább erősíteni. Igyekszünk a lehető legtöbb platformon jelen lenni, a megfelelő stratégiával a saját hangunkat megtalálva.