KiskereskedelemBudapest XIV.

Piros Kockás Kft

Társaságunk gyártja és forgalmazza a Kockás túrórudat

A Piros Kockás Kft 2009. decembere óta gyártja és forgalmazza a Kockás túrórudat, amely egy igazi hamisítatlan, a '70-es '80-as évek túródesszertjeit idézi vissza. A tradicionális friss magyar túró és a szerencsi étbevonó utánozhatatlan párosa.

Miért lettél vállalkozó?

Mióta dolgozom, vállalkozó vagyok. Így magam oszthatom be az időmet, azt csinálok amit szeretek és nem parancsol senki.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Tejterméket, pontosabban szeletes tejdesszerteket készítünk és forgalmazzuk őket. Ez a termék a Kockás túrórúd, amelyet meg lehet vásárolni 30g és 50g méretben is.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Azért vagyok büszke a vállalkozásomra, mert óriási nemzetközi multi cég árnyékában is meg tudtuk valósítani azt, amit szerettünk volna. Kis létszámmal hatékonyan és kiváló minőségben dolgozunk. A vásárlóink visszajelzései alapján meg tudtuk valósítani azt, amit szerettünk volna és ezáltal sikerült egy sokak által kedvelt, maradandó terméket alkotnunk. Nagyon büszke vagyok, amikor a boltok polcain és a vásárlók kosarában látom a termékeinket.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Mivel kis létszámmal dolgozunk, nagyon hatékonynak kell lennünk. Egy interneten elérhető szerverre dolgozunk, így mindnyájunk rendelkezik okos telefonnal és mobil internettel, sőt páran használunk tabletet is. Ezek nagyban segítik munkánkat.