KiskereskedelemMiskolc

PYXIS Truffle Kft

Friss és érett szarvasgombák kereskedelme.

Rendszerünk kiválóan alkalmas arra, hogy gyorsan és közvetlenül juttassuk el a friss és érett szarvasgombát az embereknek. Ugyanakkor a Pyxis ennél többről szól. Elsősorban azért jöttünk létre, hogy az emberek szarvasgombával kapcsolatos szenvedélyét segítsük megvalósítani, melyben magunk is osztozunk.

A PYXIS partnerei olyan szarvasgomba gyűjtők és ültetvény tulajdonosok, akik hajlandóak hajnalban kelni, néha órákat gyalogolni, keresni-kutatni a kutyájukkal, hogy azután a rendszeren keresztül értékesíthessék a különleges szarvasgombájukat olyan ínyenceknek akik szenvedéllyel igyekeznek fenséges lakomát készíteni a friss és érett szarvasgombából.

Miért lettél vállalkozó?

Hogy innovatív módon és eszközök révén összekapcsoljuk az ínyenceket a szarvasgomba vadászokkal.

Céljaink között szerepel a magas minőség biztosítása, az elérhető leggyorsabb szállítás, a valódi nyomonkövethetőség, a rövid ellátási lánc és a vidék jövedelemtermelő képességének fokozása.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A friss és érett szarvasgombák online kereskedelmével.

A PYXIS rendszere digitális kapcsolatot teremet a gyűjtő kutyák gazdái és az ínyencek között a legmagasabb gasztronómiai élmény érdekében.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszkék vagyunk innovatív üzleti modellünkre.

Arra, hogy az ínyencek igényeinek kiszolgálása céljából olyan ágazati digitalizációt vezetünk be amely a hatékonyság mellett valódi előnyöket nyújt.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A működésünk alapja és kulcs fontosságú is az ágazati digitalizáció.

A hatékonyságot fokozza, az adminisztrációt jelentősen csökkenti.

A szarvasgomba, mint gyorsan romló fűszer a valódi ínyencek számára frissen nyújtja a legnagyobb gasztronómiai élményt. Ehhez a gyorsasághoz és a nyomonkövethetőséghez a digitális megoldások nyújtják a legjobb megoldásokat.