KiskereskedelemBudapest X.

SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.

Festékbolt - Falfesték - Ecsetek-Hengerek - Festék webáruház

Cégünk 1991. óta működik Budapesten, a X. kerületben pedig 2008. óta vagyunk jelen, a Tarkarét utca 2. szám alatt, ahol a 600 m2-es áruházunkban megtalál szinte mindent, amire egy lakásfelújítás során szüksége lehet.

Kollégáink a legnagyobb gondossággal segítik vásárlóinkat, legyen szó szaktanácsadásról vagy konkrét számolásról az anyagmennyiséget tekintve.

Tudjuk, hogy a megfelelő szín vagy festék kiválasztása egyáltalán nem egyszerű, de szakembereinek tudásuk legjavát adva az Önnek leginkább megfelelő megoldást fogják ajánlani.

Színkeverés a festékáruházban

Áruházunk 5 festékgyár színkeverő gépével rendelkezik és több tízezerféle színárnyalatból tudja kiválasztani az Önnek megfelelőt. A raktárban nem található termékeket 1-2 munkanap alatt tudjuk az Ön számára beszerezni.

A színkeverés megvárható.

A kikevert színű festéket akár még házhoz is szállítjuk. A részletekről kérdezze

szaktanácsadóinkat ezen a számon: +36-1/262-4715

Készre kevert falfestékek

3 gyár készre kevert falfesték-színeiből tud választani, ha Önnek azonnal szüksége van egy adott színre, vagy meglátja közöttük a megálmodott színt. A készre kevert festékek minőségben és tartósságban nem különböznek a helyszínen kevert festékektől. Mind a 3 gyár a minőséget, a tartósságot helyezte előtérbe, amikor elkészítette ezeket a festékeket.

Festési segédanyagok, kiegészítők

Az ecsetek és hengerek részlegén folyamatosan a legmagasabb minőségű termékekkel találkozhat. Ragasztószalagok, maszkoló szalagok, spaklik, kinyomópisztolyok, mérőszalagok nagy választékban megtalálhatóak.

Címünk: FestékPalota festékáruház (SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.) 1106 Budapest, Tarkarét utca 2.

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 7:00 - 16:00 Szombat 7:00 -13:00

Miért lettél vállalkozó?

A családi vállalkozás már adva volt. Ezért egy kis kitérő után úgy döntöttem, hogy mégis a családi vállalkozást akarom fejleszteni. Az átadás-átvétel még folyamatban van, még nem értünk a végére. Addig meg felosztottuk a céget, online és offline területekre.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Küldetésünk:

Ismerjük az új festékeket és tisztítószereket és azt a terméket ajánljuk, ami az ügyfélnek a legjobb az adott problémájára.

Célunk:

Egy olyan festék és tisztítószer áruház megteremtése, ahol a háziasszonytól a szakemberig, az otthoni felújítótól az ezermesterig mindenkinek tudunk az adott problémájára megoldást adni.

Ezeket a fenti sorokat ezekkel a termék kategóriákkal valósítjuk meg:

Festékek, festési segédanyagok, zsákos poráruk, hőszigetelő rendszerek, gipszkartonok, ipari szerszámgépek, tisztítószerek, tisztítóeszközök.

Vállalunk színkeverést, szakmai tanácsadást. Amennyiben szükséges, akkor házhozszállítást saját gépjárművel, vagy kiszállítást futárszolgálatokkal,

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A családi vállalkozásunkra azért vagyok büszke, mert 1991 óta itt van a piacon és lépést tud tartani a folyamatos újdonságokkal.

Nagyon rugalmasak és gyorsak vagyunk.

Lojális csapattagokkal rendelkezem.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

2015 óta van webáruházunk, ami folyamatosan fejlődik. A vevők le tudják adni a rendeléseiket online, emailben, telefonon. Hírlevél adatbázist is építünk, és e-mailen, vagy sms-ben tartjuk a kapcsolatot a vásárlókkal. Időközi kampányokkal hívjuk fel a figyelműket az éppen futó kedvezményekre, akciókra.

Cégünk facebook oldallal is rendelkezik, ahol havi szinten komunnikálunk az ott lévő követőkkel.

Online fizetési lehetőséget is biztosítunk a vásárlóknak.