KiskereskedelemSzékesfehérvár

Webshop Hungary Kft.

Villanyautó-töltők és töltőkábelek

Az AGT töltőállomásokat tervez és fejleszt elektromos járművek számára, egyfázisú és háromfázisú hálózatokhoz, melyek alkalmasak otthoni, nyilvános és ipari felhasználásra egyaránt.

A kültéri és ipari töltőállomások képesek két elektromos autó egyidejű töltésére, mely költséghatékony megoldást jelent a megrendelőink számára a telepítést illetően. Ügyfeleink kérésére készülékeinket egyedi logóval és dizájnnal szállítjuk.

Okos megoldásokkal ellátott töltőállomásaink csatlakoztathatóak kommunikációs rendszerekhez, melyben egy szoftver alkalmazásával lehetővé válik a töltés távoli adminisztrációja.

Töltőállomásaink környezetbarát tervezés, gyártástechnológiai eljárások és fejlesztési technikák eredményeképpen jönnek létre, melyek a környezeti teljesítmény javítását célozzák a termék teljes életciklusára vetítve.

Miért lettél vállalkozó?

Villanyautósként kezdtem, és azt tapasztaltam, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható töltők vagy drágák, vagy silányak, vagy mindkettő.

Megláttam a piaci rést az elérhető árú, kiváló minőségű eszközökben.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Villanyautókhoz készítünk és árulunk AC és DC töltőberendezéseket, valamint töltőkábeleket.

Az otthoni töltéshez egyedülálló kiegészítőt ajánlunk, melynek használatával kiváltható a bővítés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Bár a jótállási feltételeink igen nagyvonalúak, minimális a garanciális javítások száma. Hiszünk az elégedett ügyfelek által terjesztett jó hírnévben.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A DC oszlopaink teljes körű internetes eléréssel rendelkeznek, azok szoftverét távolról is tudjuk frissíteni pl. akkor, amikor egy CCS-sel szerelt új gépjármű jelenik meg a piacon.