KiskereskedelemSzombathely

Zolbit Kft

Életmód program , személyes mentorálással

Az EatSlimPro Lifestyle egy komplett táplálkozási program, amely egy prémium minőségű izolált, szűrt tejsavó fehérje alapú termékcsaláddal támogatja a fogyásod. Ez nem egy szimpla diéta, sokkal inkább a teljes életmódod megújítása.

Egy komplett programot kapsz kézhez, ahol a személyes mentorod folyamatosan segít abban, hogy mikor, mit, mennyit egyél.

Megadjuk Neked az igényelt útmutatást, támogatást, egy jól bevált rendszert, recepteket és mindent, amire szükséged van.

A program hatására tudatos étkezési szokásaid alakulnak ki, egészségesebb testképed lesz, energikusabbá válsz.

Ezzel a diétával nem fogsz megfeszülni, nem fogsz koplalni és hosszútávon is tartható gyors és látványos átalakulást érhetsz el.

Miért lettél vállalkozó?

Az eredeti végzettségem közgazdász, 18 évet a telekommunikációban dolgoztam (AH, Vodafone, Invitel, Magyarcom). Viszonylag későn (39 évesen) kerültem Anya szerepbe, akkor viszont 2 év alatt 2 gyermeket szültem. Mindkét várandósságom alatt jelentős túlsúlyt szedtem magamra, amit sokáig képtelen voltam leadni, mígnem 2 évvel ezelőtt 42 évesen 4 hónap alatt 20 kilót fogytam, amit azóta is tartok. Amellett, hogy 5 ruhaméretet csökkentem, sokkal energikusabb, felszabadultabb, magabiztosabb lettem. Annyira beleszerettem ebbe a programba, hogy azóta elkötelezett híve lettem. Küldetésem, hogy minél több Nőhöz, Édesanyához eljuttassam azt a módszert, ami engem is hozzásegített ahhoz, hogy visszanyerjem a gyerekek előtti alakomat. Tapasztalataimat megosztva segítek nekik visszakapni az önbizalmukat, önértékelésüket , hogy így egy kiegyensúlyozott, egészséges életet élhessenek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Én együtt dolgozok a mentoráltjaimmal azon, hogy megváltoztassuk az étkezéshez való hozzáállásukat, jobb étkezési szokásaik alakuljanak ki.

Kéthetente ingyenes személyes vagy online konzultáció keretein belül beszéljük át az elért eredményeket, esetleges nehézségeket. A zsírból történő súlyvesztés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a súlymegtartásra is, a megfelelő ételek fokozatos, mérsékletes visszavezetésével a célsúly elérése után. Büszke vagyok rá, hogy nálunk a súlymegtartási statisztika 92% feletti.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Számomra az a legnagyobb büszkeség, hogy 10 új ügyfélből 8 ajánlásra érkezik. Van olyan család, ahol a 1 éven belül 6-an csinálták végig a programunkat és összesen 86 kilót fogytak :) Hetente több olyan üzenetet kapok ügyfelektől, amik könnyekig hatnak. Mint pl egy 65 éves hölgy ügyfelem akinek több, mint 20 éve “csillagos” volt a koleszterin értéke, majd miután 18 kilót fogyott a programunkkal, zokogva hívott fel, hogy normálértéken belül van a koleszterine, cukra is normális, nem kell gyógyszert szednie. Elmondhatatlan érzés ez, hogy részese lehetek emberek életminőségének a javításában. Óriási boldogság számomra, hogy minden ügyfelemmel, személyes, jó barátságot ápolok, még a program befejezése után is után-követem hogyan alakul a sorsuk, mennyire tudják tartani a súlyukat, új életmódjukat. Időközben 5 mentort is kineveltem a korábbi ügyfeleimből, így megsokszorozott erővel tudunk segíteni az életmódváltásra nyitott nőtársainknak.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Azt hiszem elmondhatom, hogy a munkánk a digitális eszközök nélkül szinte elképzelhetetlen lenne. Az ügyfelekkel telefonon / Messengeren / Viberen stb tartjuk online a kapcsolatot, a zárt FB csoportjainkban aktív, egymást támogató közösségek alakultak ki, ahol recepteket, sikertörténeteket, főző videókat stb osztunk meg. Az új érdeklődők a FB / Instagram oldalunkról üzenet formájában online jelentkeznek vagy közvetlen a honlapunkon töltik ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, amit email formájában kapunk meg. Tervbe van véve egy webshop elindítása is és fontolgatjuk egy mérési eredményeket tároló és a változásokat diagramban és táblázatos formában is bemutató online felület létrehozását is ügyfelenként, jelszóval védve.