MarketingBudapest XVI.

Amegvalósító

Üzleti mentor

Te vagy a vállalkozásodért vagy a vállalkozásod van érted?

Az önműködő webáruházak irányítása már csak heti 2 óra munkát igényel részemről. Így lettem üzleti mentor, mert ez a szenvedélyem.

Segítek üzleti álmodat céllá transzformálni és megvalósítani, vagy a meglévő vállalkozásodból kihozni a lehetséges maximumot.

20+ év magyarországi tapasztalattal pontosan látom, hogy a vállalkozások mennyi pénzt hagynak az asztalon azáltal, hogy nem élnek remek lehetőségekkel.

Tudom, milyen egy álommal ott állni egyedül, támogatók nélkül és utat vágni a vállalkozásépítés dzsungelében. És tudom azt is, hogy milyen vállalkozóként mókuskerékben élni, napi tizenX órában, hétfőtől vasárnapig. Én is pontosan ezeken a lépéseken mentem keresztül.

Azonban ma már álmaim életét élem és a vállalkozás van értem, nem én a vállalkozásért. Rengeteg szabadidőmet így üzleti mentorként szenvedélyemnek szentelhetem.

Ha készen állsz a változásra, örömmel segítek Neked külső szemmel ránézni vállalkozásodra, örömmel megmutatom Neked a benne rejlő lehetőségeket.

A személyes tapasztalatom alapján ez az egész már rég nem csak a(z)(online) marketingről szól. Sokkal inkább egy nagyon tudatos, szélesspektrumú cégépítésről, sok-sok különböző területtel.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, kérlek látogasd meg a weboldalamat és ismerj meg egy kicsit. Ha úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol nekem, kérlek jelentkezz a 15 perces ingyenes telefonbeszélgetésre, hogy kiderítsük mentorként segítségedre tudok-e lenni ezen a csodálatos utadon.

Miért lettél vállalkozó?

Vállalkozásban nőttem fel és utáltam. Merthogy hétfőtől vasárnapig, ünnepnapokon, hajnali hatkor, éjjel kettőkor, kvázi amikor munka volt, mindig dolgozni kellett. És emiatt nagyon utáltam. A munkavállalói oldal megtapasztalása után viszont mégiscsak a vállalkozásnál kötöttem ki.

Ma már pontosan tudom, hogy milyen óriási felelősségünk van nekünk vállalkozóknak abban, ahogy ügyfeleinket szolgáljuk. Hiszem, hogy együtt meg tudjuk teremteni azt az országot, amelyben élni szeretnénk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Üzleti mentor

Stratégia

Webshop

Önműködő webshop

Önműködő vállalkozás

Vállalkozásfejlesztés

Hatékonységnövelés

Automatizáció

Marketing / Online marketing

Rendszerépítés

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Vállalkozóként, példát mutatva jobbá tehetjük a világot. Ügyfeleinket, munkatársainkat boldoggá tehetjük. Létrehozhatjuk azt az országot, amelyben élni és gyermekeinket nevelni szeretnénk.

Tudásunkat továbbadva hozzásegíthetjük másokat is üzleti céljaik megvalósításához.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A digitális és online eszközök nélkül nem létezne a vállalkozás, mivel online kereskedelem a fő, önműködő profilunk.