MarketingBudapest III.

Dragonfly Hungary Bt

Webáruházak és blogok létrehozása, karbantartása

10 éve foglalkozom onlie kereskedelemmel, webáruházak építésével, blogok létrehozásával. 10 év alatt tapasztalatot szereztem Shoprenter, Unas, Woocommerce, PrestaShop, E-cart, Magento, Wordpress rendszerekben.

Amiben segíteni tudok, az egy igényes, a mai trendnek, és igényeknek megfelelő honlap/webáruház létrehozása, utólagos karbantartása. Meglévő honlap ráncfelvarrása.

Keressen bizalommal és megbeszéljük a részleteket!

Miért lettél vállalkozó?

Függetlenségre vágytam, illetve arra, hogy a magam ura legyek. Egyéni vállalkozóként indultam 2010-ben majd 2018-ban legjobb barátnőmml alapítottuk meg a Bt-t. Mindenképpen elmondható , hogy életem egyik legjobb döntése volt vállakozóvá válni. Mindennap egy új kíhivás, új kaland, és egyik nap sem ugyanolyan.

Mi motivál? Minél töb emberrel találkozzam, és segítsem őket abban, hogy ők is elinduljanak ezen az úton. Vállalkozásom teljes mértékben segíti a vállakozások elindulását az online térben. Nem csak egy honllapot adunk, hanem az eddigi tapasztalatok alapján segítjük a vállalkozások elindulását, illetve későbbi fejlődését.

Abban hiszek, hogy minden vállalkozásnak az egyéniséget kell tükröznie. Ezért a honlapok, illetve a webáruházak létrehozásakor nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelőnk stíusára, a leendő vásárlóközönség összetételére.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Webáruházak létrehozása - Shoprenter, Unas, Woocommerce, PrestaShop, E-Cart, Shopyfy rendszerekben

Weboldalak,blogok létrehozása- Wordpress rendszerben

Ezek karbantartása, frissítése, termékek feltöltése

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Amire büszke vagyok hpgy tív alatt lassan 100 létrehozott honlapunk, webáruházunk van. A legtöbbjük a mai napig minket kérnek fel a webáruház, weboldal frissítésére, aktualizálására.

Büszkék vagyunk arra, amikor látjuk, hogy egy induló webáruházból egy stabilan működő vállalkozás nő ki, és tudjuk hogy ebben a mi munkánk is benne van.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Digitális eszközök a mindennapjaink részét képzik.

Honlapunkon, illetve a Facebook oldalunkon is lehetőség van online bejelentkezni hozzánk. Lehetőség van Skype, Viber, Whatsup, Hangsout megbeszélésekre. Szükség szerint TeamViewer-vel távolról is be tudunk csatlakozni az ügyfélhez egy-egy sürgős karbantartás esetére.