MarketingBallószög

Hello Marketing

Marketing tanácsadó és kivitelező

A Te cégednek van már marketingstratégiája vagy csak úgy marketingezgettek?

A Hello Marketing csapatával elsősorban magyar kis- és közepes vállalkozások számára nyújtunk marketingszolgáltatásokat. Megtervezzük a cég személyre szabott online és offline marketingstratégiáját és meg is valósítjuk.

Marketinges, ppc hirdetésspecialista, weboldalkészítő, social média kampánykezelő, grafikusok és szövegírók fogtunk össze, hogy sikerre vigyükk az ambíciózus magyar kkv-ket.

Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, kecskeméti központtal működik, de az ország több pontján vannak ügyfeleink.

Miért lettél vállalkozó?

Mert szeretem a vállalkozás által nyújtott szabadságot, a munka sokszínűségét, hogy nap mint nap valami újat valósítunk meg, hogy ennyi ember életére van hatással a munkám. Szeretnék tenni a magyar kkv-k sikeréért és a saját kollégáim céljainak eléréséért is.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Marketingstratégia tervezése, ppc kampánykezelés, közösségi média kampánykezelés, szövegírát, blogmarketing, grafikai tervezés, edm, weboldal és webáruház készítés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Sok ügyfelünk jött ajánlásra. Jó látni, ahogy egy fejlődik vállalkozásunk az ügyfeleink cégeivel. Az a célunk, hogy sikerre vigyük a hozzánkforduló magyar kkv-ket.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A mi munkánk jelentős részét az online marketing eszközök használata, kivitelezése teszi ki, az ügyfelekkel történő kapcsolattartás is a telefon mellett nagyrészt közösségi oldalakon történik vagy e-mailben. Az adminisztráció is számítógépen és online történik. Szóval, vállalkozásunk szinte teljes egészében a digitális térben él és működik.