MarketingKomló

Honlapkészítés - Halász Bálint

Honlapkészítés; Keresőoptimalizálás; Kampánykezelés

Üdvözlöm!

Halász Bálint vagyok, több mint 10 éve foglalkozom weboldalak/webáruházak készítésével, keresőoptimalizálással (SEO), valamint online hirdetési kampányok (Google Ads, Facebook) kezelésével.

Szívesen segítek minden olyan vállalkozónak, aki kedvező áron szeretné elkészíteni saját weblapját, és szeretne hatékonyan hirdetni, illetve jó pozícióban megjelenni a Google találati listáján.

További részleteket a weboldalamon (olcsohonlap.com) talál. Ha esetleg kérdése lenne a szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor bátran keressen fel elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen árajánlatot, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk!

Miért lettél vállalkozó?

Úgy gondolom, hogy az életben az egyik legjobb dolog az, ha olyan munkánk van, ami egyben a hobbink is.

Én nagyon szerencsésnek érzem magam, mert pontosan azt csinálom, amit szeretek. Én döntöm el, hogy mikor, hogyan és kivel akarok együtt dolgozni, és ez egy remek érzés.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Szolgáltatásaink:

- honlapok/webáruházak készítése és karbantartása

- keresőoptimalizálás (SEO)

- Google hirdetések kezelése

- Facebook hirdetések kezelése

- online marketing tanácsadás

- szövegírás

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Nagyon büszke vagyok a több száz elkészített weboldalra, és a rengeteg pozitív visszajelzésre, amit régi és új Ügyfelektől kapunk.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Rengeteg online eszközt használunk, hiszen mindig is az volt a cél, hogy egy olyan vállalkozásunk legyen, amelyet a világ bármely pontjáról tudunk működtetni.