MarketingGyőr

Hyper Marketing Agency

Full szervíz marketing támogatás

Ügynökségünk teljes, naprakész marketing háttér támogatást tud nyújtani ügyfeleinek. Legyen szó akár egy induló kis vállalkozásról vagy akár egy multinacionális, nemzetközi vállalatról. Ezt egyedi üzletpolitikánknak köszönhetően tudjuk minden esetben megvalósítani. Nálunk minden partnerünk teljesen egyedi marketing menedzsmentet kap abban az esetben is, ha egy iparágról beszélünk.

Miért nem szeretjük a sablonokat?

"Ha emlékezetes akarsz lenni, merj különleges lenni és kilógni a sorból"

Indulásunk óta, rövid idő alatt kialakult népszerűségünk Győr-Moson-Sopron megyében hihetetlenül lendületes munkatempónknak és pimasz online marketing megoldásainknak köszönhető. Nemzetközi és hazai piacokon tesztelt megoldásainkkal és tapasztalatainkkal pörgetjük fel céged, vállalkozásod átlátható és nyomon követhető növekedését.

Miért lettél vállalkozó?

Ez egy mindig érdekes kérdés számomra. Amikor ezen gondolkozom nagyon sok okot tudnék felsorolni, de egy indok mindig egy és ugyanaz. 2014-ben megalapított első webáruházam kialakítása után szerettem teljesen bele a rohamosan fejlődő online marketingbe. Az évek alatt szerzett tapasztalatokat és a munkával töltött hosszúra nyúló éjszakák után azt vettem észre, hogy egyre többen keresnek meg tanácsért, kisebb megbízásokkal. Ekkor döntöttem el, hogy én ezt hosszútávon tudnám csinálni és ennek nemhogy jövője van, hanem ez maga a jövő.

Nem szeretem a felesleges közhelyeket, a marketingben sem!

Egy csapat vagyunk... Nekünk is az a jó, ha a cégednek is jó...

De a legnagyobb motiváció számomra a mindennapokban akkor is az, amikor egy sikeres projekt után látom az ügyfeleink arcát vagy hallom a telefonban elégedettségüket. Ilyenkor a sikert valóban egy csapatként éljük meg.

Én mindig azt vallom a munkáink során, hogy mindig teljesíts jobban és többet, mint amivel megbíztak, megígértél.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Szolgáltatásaink:

Weboldal és webáruház készítés, keresőoptimalizálás, marketing méréstechnika(analitika), PPC hirdetések, közösségi média marketing, márkaépítés, online marketing rendszerek tervezése, kivitelezése és meglévő rendszerek optimalizálása, termékek és szolgáltatások bevezetése akár telített piacokon is, nyomdai háttértámogatás, PR megjelenés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok arra, hogy rövid időn belül egy sikeres és folyamatosan növekedő vállalkozást tudtam létrehozni mindezt úgy, hogy a kezdeti időszakban egy főállás és mindennapos tanulmányok mellett tettem meg.

Milyen akadályokat kell legyőznöm a vállalkozásban?

Még a mai napig is küszködöm, hogy teljesen át tudjam adni azt az információ mennyiséget és lelkesedést ügyfeleinknek, ami ténylegesen bennem van egy meetingen.

Mindig olyan "rövidek" ezek a több órás megbeszélések nem? :)

Természetesen vannak olyan megbízók, akikkel valahogy nem alakul ki az egy hullámhossz, ezt kár lenne tagadni. Azt, viszont el kell mondjam, hogy ügyfeleink imádják azt a pörgést és lendületet amit kapnak tőlünk. Mindig újra energizálja és emlékezteti őket, hogy miért is alapítottak céget, vállalkozást. Nem utolsó szempontként pedig azt szeretik bennünk, hogy amint megismerkedtünk többé nem kell több 10 emberrel tartani a kapcsolatot. Nem volt olyan probléma amit ne tudtunk volna megoldani.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A digitális, online eszközök online marketing ügynökségként olyanok, mint egy autó üzemanyag nélkül. Bár ezt már nyugodtan mondhatjuk akár minden területen is. A kérdés csak mindig az, hogy az eszköz arzenálból Mit? Mikor? és Hogyan? használsz fel.

Egy biztos egy jól kereső optimalizált weboldal az alapja és kikerülhetetlen eleme a folyamatnak. Ügynökségünk indulása óta már minden online marketing elemet kihasznál. Legyen az közösségi média platform vagy akár egy Google Ads. Hiszen mi pont ebben segítünk! :)