MarketingSzeged

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing

Nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozó vagyok, fő tevékenységem a kispéldányszámos könyvek nyomdai előkészítése, gyártása és a hozzá kapcsolódó könyvmarketing.

Rendszeresen indítok kispéldányszámos névjegy, könyvjelző, könyv akciós gyártásokat, melyekhez nyomdai előkészítői tanácsadás igénybevétele után tudsz csatlakozni.

Több évtizede ebben a szakmában dolgozom. Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel, kérj időpontot emailben nyomdai tanácsadásra.

Online marketinggel több mint 15 éve foglalkozom. Főképpen kezdők számára adok gyakorlati tanácsokat a saját facebook és instagram oldaluk beállítására, posztok készítésére, a weboldaluk módosítására. A cél az, hogy egyszerű módszerekkel változatos posztokat készítsünk, melyek egyértelműen megjelenítik a látogatók számára a saját tevékenységedet.

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár elnevezést az ügyfeleimtől kaptam, melyért nagyon hálás vagyok. A vállalkozásom indításakor a blogjaimat nyomdai úton megvalósítható ötletekről írtam. Ezt a tevékenységet sokan igénylik, mely főleg akkor hatékony, ha tudod, hogy mennyi összegből és milyen célra szeretnél egyedi nyomdai úton megvalósítható termékeket/ajándékokat készíteni.

Fordulj hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kati

Szabó Katalin ev.

Miért lettél vállalkozó?

Kényszervállalkozásnak indult, de hamarosan kiderült, hogy ez az én világom! Hihetetlen sok új lehetőséget hozott az életemben a vállalkozói lét!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Nyomdai előkészítés, könyvgyártás, könyvmarketing, online marketing, szakmai tanácsadás, weboldal és webshop szerkesztés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár elnevezésre, melyet a vállalkozásom indítása után az ügyfeleimtől kaptam.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Vállalkozóként elérhető vagyok emailben, messengeren, telefonon. Használok online időpontfoglalót. Működtetek webáruházat, oda is integráltam chat ablakot. Fenntartok több facebook aktív tematikus facebook csoportot, így hatékonyabb a munka és az ügyfeleim tájékoztatása.